פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > Digital Imaging & מדפסות

Register

HP Photosmart All-In-One C4280 בעיות הדפסה

Reply

שרשרת כלים
Old 21 במאי 2009, 19:35
קבוצת חברות חדשות

Default HP Photosmart All-In-One C4280 בעיות הדפסה

היי, חדש כאן, מקווה שאני יכול לעזור למצוא כאן.

קניתי את HP עילית (אני חושב את מה שנקרא thats) בשנה שעברה הוא בא עם מדפסת / סורק משולבות. לאחרונה התקנתי את המדפסת, והוא לא הודפס. Xlr. Txt. Doc או כלום למעט אתרי אינטרנט באמצעות קובץ -> הדפסה
אני הוסר אותו מחדש אותה פעמיים, נראתה בכל רחבי האינטרנט ומצאתי מת נגמר.
כאשר מנסה להדפיס txt או גיליון אלקטרוני (. Xlr) היא דרך למשוך את הנייר, נשמע כאילו את ההדפסה רק בערך 10 שניות ו לדחוף את שאר למרות נייר ריק.
אני הולך לעשות כדי להפוך את הגיליונות האלקטרוניים של ה-HTML לתוך ולהדפיס אותם באמצעות אתר האינטרנט או מה LOL.

ובכן שלה כנראה משהו טיפשי אני מעל או משהו, אבל כל עזרה הוא apreciated ותודה מראש.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Hp Photosmart 8250 מוזר בעיה! amyreaney Digital Imaging & מדפסות 0 16th יוני 2009 01:52
HP Deskjet 6940 Series, הרשאות והדפסה בעיות. oluomoolubisi Digital Imaging & מדפסות 0 14th יוני 2009 01:23
סליחה שלה אותי שוב - בעיות הדפסה מעל הרשת + גישה למחשב אחד rbscooby רישות, מודמים & VoIP 10 -28 לאפריל 2008 13:58
בעיות הדפסה עם Word 2007 sgrady חבילות Office & Applications 4 8 אפריל 2008 10:54
בעיות הדפסה Slnaarasm Digital Imaging & מדפסות 1 -10 אוקטובר 2007 12:47
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.