mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

HP Photosmart All-In-One C4280 Spausdinimo problemos

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 21, 2009, 19:35
Naujas Narys

Default HP Photosmart All-In-One C4280 Spausdinimo problemos

Hi, new here, hope I can find help here.

Nusipirkau HP Elite (I think thats ką jos vadinamos), praėjusiais metais jis atėjo su spausdintuvas / skeneris "Combo". Aš neseniai įdiegtas spausdintuvas, ir ji negali spausdinti. XLR. Txt. Doc arba bet išskyrus tinklapis per File -> Print
Aš pašalinta ir iš naujo jį du kartus, atrodė visame internete ir rastų negyvų baigiasi.
Bandydami spausdinti txt arba Spreadsheet (. XLR) bus ištraukti popieriaus per skamba jo spausdinimą tik apie 10 sekundžių ir stumkite popieriaus poilsio nors tuščią.
I am going to turi padaryti savo skaičiuoklių į HTML ir spausdinti juos per interneto ar ką Lol.

Na jo tikriausiai kažkas kvailas ar aš kažką su vaizdu, bet jei pagalba yra apreciated ir Thanks in advance.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
HP Photosmart 8.250 keistą klausimą! amyreaney Digital Imaging & Printers 0 Birželis 16, 2009 01:52
HP Deskjet 6.940 serija, leidimus ir spausdinimo problemas. oluomoolubisi Digital Imaging & Printers 0 Birželis 14, 2009 01:23
Atsiprašome jo man vėl - Spausdinimo problemas per Network + Prieiga prie vieno kompiuterio rbscooby Networking, Modems & VoIP 10 Balandis 28, 2008 13:58
Spausdinimo problemos su Word 2007 sgrady Office Suites & Applications 4 8 balandis 2008 10:54
Spausdinimo problemos Slnaarasm Digital Imaging & Printers 1 10 spalis 2007 12:47
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.