![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, new here, hope I can find help here. Nusipirkau HP Elite (I think thats ką jos vadinamos), praėjusiais metais jis atėjo su spausdintuvas / skeneris "Combo". Aš neseniai įdiegtas spausdintuvas, ir ji negali spausdinti. XLR. Txt. Doc arba bet išskyrus tinklapis per File -> Print Aš pašalinta ir iš naujo jį du kartus, atrodė visame internete ir rastų negyvų baigiasi. Bandydami spausdinti txt arba Spreadsheet (. XLR) bus ištraukti popieriaus per skamba jo spausdinimą tik apie 10 sekundžių ir stumkite popieriaus poilsio nors tuščią. I am going to turi padaryti savo skaičiuoklių į HTML ir spausdinti juos per interneto ar ką Lol. Na jo tikriausiai kažkas kvailas ar aš kažką su vaizdu, bet jei pagalba yra apreciated ir Thanks in advance. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| HP Photosmart 8.250 keistą klausimą! | amyreaney | Digital Imaging & Printers | 0 | Birželis 16, 2009 01:52 |
| HP Deskjet 6.940 serija, leidimus ir spausdinimo problemas. | oluomoolubisi | Digital Imaging & Printers | 0 | Birželis 14, 2009 01:23 |
| Atsiprašome jo man vėl - Spausdinimo problemas per Network + Prieiga prie vieno kompiuterio | rbscooby | Networking, Modems & VoIP | 10 | Balandis 28, 2008 13:58 |
| Spausdinimo problemos su Word 2007 | sgrady | Office Suites & Applications | 4 | 8 balandis 2008 10:54 |
| Spausdinimo problemos | Slnaarasm | Digital Imaging & Printers | 1 | 10 spalis 2007 12:47 |
| Temos įrankiai | |
| |