mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Digital Imaging & Imprimante

Register

HP Photosmart All-In-One C4280 problemelor legate de imprimare

Reply

Thread Tools
Old 21 mai 2009, 19:35
Noile state Group

Default HP Photosmart All-In-One C4280 problemelor legate de imprimare

Buna, noi aici, sper pot gasi ajutor aici.

Am cumparat de HP Elite (thats Cred că ceea ce sa numit) de anul trecut a venit cu imprimantă / scaner Combo. Am instalat recent de imprimantă şi aceasta nu se va imprima. XLR. Txt. Doc sau orice altceva, cu excepţia site-uri web prin File -> Print
Am dezinstalat-o şi el de două ori pe reinstalat, căutat peste tot pe web şi să se încheie a fost găsit mort.
Când încercaţi să imprimaţi o foaie de calcul tabelar sau txt (. XLR) se va trage de hârtie prin, suna ca sa tipărire numai pentru aproximativ 10 secunde şi împingeţi restul de hârtie, deşi necompletat.
Am va trebui să-mi fac foi de calcul într-un HTML şi imprimaţi-le prin intermediul unui site-ul sau ce lol.

Ei bine, probabil, sa o prostie sau Sunt trece ceva, dar orice ajutor este apreciated şi mulţumesc în avans.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.