menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

HP Photosmart All-In-One C4280 tlač problémy

Reply

Thread Tools
Old 21. mája 2009, 19:35
Nový člen skupiny

Default HP Photosmart All-In-One C4280 tlač problémy

Ahoj, tu nová, nádeje môžem pomôcť nájsť tu.

Kúpil som HP Elite (myslím, že to je to, čo nazýva jeho) v minulom roku stalo sa tlačiareň / skener combo. Nedávno som nainštalované tlačiarne a nebude tlačiť. XLR. Txt. Doc alebo čokoľvek okrem webových stránok pomocou Súbor -> Tlač
I odinštalovať a preinštalovať ju dvakrát pozrel na celom webe a našiel slepej uličky.
Pri pokuse o tlač txt alebo tabuľku (. XLR) bude vytiahnite papier cez zvuk, ako jeho vytlačenie iba asi 10 sekúnd a push zvyšok papiera keď prázdne.
Budem mať k mojej tabuliek do formátu HTML a vytlačiť na internetovej stránke alebo čo lol.

I jeho zrejme niečo hloupého alebo som nad niečím, ale pomoc je apreciated a ďakujem vopred.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
HP Photosmart 8250 divná otázka! amyreaney Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 0 16. júna 2009 01:52
HP Deskjet 6940 séria, oprávnenia a tlačových úloh. oluomoolubisi Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 0 14. júna 2009 01:23
Prepáčte mi jej znova - Tlač problémov po sieti + Prístup k jednému počítaču rbscooby Siete, Modemy & VoIP 10 28. apríl 2008 13:58
Problémy s tlačou slovo 2007 sgrady Office & Aplikácie 4 8. apríl 2008 10:54
Problémy s tlačou Slnaarasm Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 1 10. októbra 2007 12:47
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.