мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дигитал Имагинг & Штампачи

Register

ХП Пхотосмарт Алл-Ин-Оне Ц4280 тампањем

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21 сви 2009, 19:35
Нови члан групе

Поздрав, нови овде, наде да могу наћи помоћ овде.

Ја купио ХП Елите (Мислим да је тај што његова зове) прошле године, она је дошла с штампач / скенер комбиновани. Ја недавно инсталирали штампач и неће исписати. Кслр. Ткст. Доц или ништа ОСИМ уебове преко Филе -> Принт
Деинсталирана сам га и реинсталлед га двапут, изгледао целом Интернету и нађе мртво завршава.
Када покушавате да одштампате ткст или унакрсне табеле (. Кслр) ће провући кроз папир, звук попут његове сстампарије само за око 10 секунди и пусх остатак папиру иако празно.
Ја ће морати направити мој табеле у ХТМЛ и одштампате их кроз уеб интерфејс или шта лол.

Па својим вероватно нешто глупо или сам гледа нешто, али било који помоћ је апрециатед и хвала унапред.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц