менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

HP Photosmart All-in-One C4280 проблем друку

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 травня 2009, 19:35
Нові члени групи

Default HP Photosmart All-in-One C4280 проблем друку

Привіт, новачок тут, сподіваюся, я можу допомогти знайти тут.

Я купив HP Elite (я думаю, що своє Thats називається) в минулому році вона прийшла з принтера / сканера Combo. Нещодавно я принтер встановлено і він не буде друкувати. XLR. TXT. Doc або веб-сайтах нічого, окрім як через File -> Print
Я видалив його і поміняти його в два рази, дивилися в усьому Інтернеті і знайшли тупиків.
Якщо ви намагаєтеся роздрукувати TXT або таблиці (. XLR), це буде тягнути папери через, звучать як свою печатку лише близько 10 секунд, а потім натисніть на інші папери хоча і порожньою.
Збираюся я мати, щоб мої таблиць в HTML і друкувати їх через веб-сайт або що LOL.

Ну його, ймовірно, що-небудь дурне або я щось вигляді, але будь-яка допомога apreciated і спасибі заздалегідь.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
HP Photosmart 8250 дивним питанням! amyreaney Digital Imaging & Принтери 0 16 червня 2009 01:52
HP Deskjet 6940 Series, і вирішення проблем з печаткою. oluomoolubisi Digital Imaging & Принтери 0 14 червня 2009 01:23
Вибачте мене своєю знову - мережного друку + доступ до одного комп'ютера rbscooby Мережа, Модеми & VoIP 10 28 квітня 2008 13:58
Друк Проблеми з Word 2007 sgrady Office Suites & Застосування 4 8 квітня 2008 10:54
Проблеми друку Slnaarasm Digital Imaging & Принтери 1 10 жовтня 2007 12:47
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.