![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Όταν χρησιμοποιείτε μου εκτυπωτή HP Deskjet F2180, εγώ δεν μπορεί να εκτυπώσει με προβλήματα, αλλά κατά την εκτύπωση χύδην (ας πούμε 20 αντίγραφα ή περισσότερο) ο εκτυπωτής εκτυπώνει μια σελίδα ως κανονικό και στη συνέχεια ρίχνει μια κενή σελίδα. Αυτό συμβαίνει μεταξύ κάθε κανονική τυπωμένη σελίδα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό, αλλά πιο ενοχλητικό ότι επίκλισης αφήσει τον εκτυπωτή, ενώ η εργασία εκτύπωσης Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Re-install τα προγράμματα οδήγησης για αυτό, λάβετε την τελευταία online αν είναι δυνατόν.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| MS Pub. - Κατάργηση των σταγόνα σκιά σε κενή σελίδα; | tama4tama | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 6 Ιουν 2009 14:52 |
| Εκτυπωτή Lexmark Z12 - Vista - Εκτυπώσεις κενή σελίδα | jefechico | Digital Imaging & Printers | 0 | 28 Μαΐου 2009 21:02 |
| Lexmark X1180 Prints Λευκά Σελίδες | Windwalker55 | Digital Imaging & Printers | 0 | 24η Μαΐου 2009 20:12 |
| Πώς να ελέγξετε κώδικα msword κενή σελίδα; | OzKhoa | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 23η Μαΐου 2009 01:41 |
| Εκτύπωση Εκτυπωτής ξαφνικά λευκές σελίδες (καίτοι δοκιμαστική σελίδα εκτυπώνεται ΟΚ) | κόσμημα | Digital Imaging & Printers | 1 | 24 Νοε 2007 21:02 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |