![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pri použití mojej tlačiareň HP Deskjet F2180, môžem tlačiť bez problémov, ale pri tlači hromadnú (povedzme 20 výtlačkov alebo viac), tlačiareň vytlačí jednu stranu za normálne a potom hází na prázdnu stránku. To sa deje medzi každý normálne tlačenej stránky. Prečo to je? Jej nie je vážny problém, ale viac otravné, že som cant opustí tlačiareň zatiaľ čo jeho vytlačenie práce Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Re-inštalácia ovládačov pre neho získať najnovšie online, ak je to možné.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| MS Pub. - Eliminujte kvapka tieň na prázdnu stránku? | tama4tama | Office & Aplikácie | 0 | 6. júna 2009 14:52 |
| Tlačiareň Lexmark Z12 - Vista - Tlač prázdne stránky | jefechico | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 28. mája 2009 21:02 |
| Lexmark X1180 Vytlačí prázdne stránky | Windwalker55 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 24. máj 2009 20:12 |
| Ako skontrolovať kód prázdne msword stránke? | OzKhoa | Office & Aplikácie | 1 | 23. mája 2009 01:41 |
| Tlačiareň náhle tlač prázdnych stránok (Tho skúšobné stránka vytiskne OK) | portrét | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 24. novembra 2007 21:02 |
| Thread Tools | |
| |