![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте приятели, Надявам се, че съм публикуване в правилната форум, които имат проблем с принтирай аута на тази напоследък. Текстът е чисто и ясно, но аз съм се доста на ghosting ефект тук и там на страницата, на която тя трябва да бъде бял. Ран тестова страница и му глоба, но например, съществува Windowx XP върху горния и около половината долу това е многократно по-слаб начин и подобни ghosting както го наричат другаде. Аз арго видите как да пуснете почистване на принтера, но ако му текущата страница съм печатница, която е ghosting Аз не мисля, че ще реши това. Нейната само 4yrs стар, но много малко използвана само за моя лична употреба. всички идеи Момчета, благодаря, ![]() |
|
| |||
| |||
| Обърнете се към HP ръководства за инструкции относно как да чисти вашия принтер връзка Що се отнася до ghosting, след почистване, се уверете, че му е не просто да се направи в принтера конфигурации на ръководства са винаги е голяма помощ, когато се опитват да фиксират принтер въпрос. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Преместена в Digital Imaging & Принтери форум.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Laser Eye Surgeory | robina80 | Изключено Тема Дискусия | 1 | 29-ти септември 2009 18:10 |
| Razer вид отровна африканска змия Wired / Безжична лазерна мишка Gaming | Razer | Общи Хардуер Чат | 23 | 28 април 2009 07:22 |
| Проблем Мрежови ми Принтер | DiOrio | В мрежа, модеми & VoIP | 5 | 31 Jan 2009 04:07 |
| Olivetti Както Принтер проблем | Пит-Рок | Digital Imaging & Принтери | 2 | 14 Юни 2008 13:55 |
| Принтер проблем | jordsbabe | Digital Imaging & Принтери | 2 | 17 ноември 2007 16:11 |
| Нишка Инструменти | |
| |