![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidičky, Doufám, že jsem vysílání v pravé fórum, mají problém s tiskovou náklonem na této poslední. Tento text je v pořádku a jasná, ale docela se mi z ghosting efekt tu a tam na stránku, kde by měla být bílá. Běžel zkušební stránky a její jemné, ale například existuje Windowx XP na hlavičce a asi na půl cesty dolů je to opakovat v slabým způsobem, a podobné ghosting jak já říkám, že i jinde. I cant vidět jak spustit vyčištění z tiskárny, ale pokud je jeho aktuální stránce jsem tiskem, který je ghosting Nemyslím si, že by se to vyřešit. Jejím jediným 4yrs starý, ale používá jen velmi málo pro vlastní osobní potřebu. jakékoliv nápady kluci, díky, ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přesunut na digitální zobrazovací & Tiskárny fóru.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Laser Eye Surgeory | robina80 | Vypnout Téma diskuze | 1 | 29.září 2009 18:10 |
| Razer Mamba Wired / Wireless Laser Gaming Mouse | Razer | Obecné Hardware Chat | 23 | 28. dubna 2009 07:22 |
| Sítě můj problém tiskárny | DiOrio | Sítě, Modemy & VoIP | 5 | 31. leden 2009 04:07 |
| Olivetti Každopádně tiskárny problém | Pete-Rock | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 14. června 2008 13:55 |
| Tiskárna problém | jordsbabe | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 17. listopadu 2007 16:11 |
| Thread Nástroje | |
| |