![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά, Ελπίδα Είμαι απόσπαση στο κατάλληλο φόρουμ, έχοντας ένα πρόβλημα με την εκτύπωση σε αυτό outs τελευταία. Το κείμενο είναι σαφές και ωραία, αλλά είμαι κάπως να του ghosting ισχύ εδώ και εκεί για τη σελίδα όπου θα πρέπει να είναι λευκό. Ran μια δοκιμαστική σελίδα και το πρόστιμο, αλλά για παράδειγμα, υπάρχει Windowx XP για την κεφαλίδα και περίπου το μισό δρόμο προς αυτή επαναλαμβάνεται σε ελαφρά τον τρόπο, και παρόμοια ghosting όπως την αποκαλούν αλλού. I επίκλισης πώς να διευθύνει μια καθαρισμό του εκτυπωτή, αλλά και αν η τρέχουσα σελίδα Είμαι εκτύπωση ghosting είναι ότι δεν νομίζω ότι θα το λύσουμε. Το μόνο 4yrs παλιά, αλλά χρησιμοποιείται μόνο για πολύ λίγο τη δική μου προσωπική χρήση. καμιά ιδέα ρε παιδιά, ευχαριστώ, ![]() |
|
| |||
| |||
| Ανατρέξτε στα εγχειρίδια της HP για οδηγίες σχετικά με τον εκτυπωτή σας howto καθαρών σύνδεσμός Όσο για το ghosting, μετά από καθαρισμό, βεβαιωθείτε ότι το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε σε εκτυπωτή τις διαμορφώσεις εγχειρίδια είναι πάντα μια μεγάλη βοήθεια στην προσπάθειά τους να ορίσουν έναν εκτυπωτή θέμα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μετακινήθηκε στην Digital Imaging & Printers φόρουμ.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Laser Eye Surgeory | robina80 | Off Topic Συζήτηση | 1 | 29 Σεπτέμβρη 2009 18:10 |
| Razer Mamba Wired / Wireless Gaming Laser Mouse | Razer | Γενική Συζήτηση Hardware | 23 | 28 Απρ 2009 07:22 |
| Πρόβλημα Δίκτυα μου Εκτυπωτής | DiOrio | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 5 | 31 Ιαν 2009 04:07 |
| Τέλος πάντων Εκτυπωτής Olivetti πρόβλημα | Πιτ-Rock | Digital Imaging & Printers | 2 | 14 Ιουν 2008 13:55 |
| Εκτυπωτής πρόβλημα | jordsbabe | Digital Imaging & Printers | 2 | 17 Νοε 2007 16:11 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |