![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok ljudi, Nadam se da sam u pravu posting forum, koja ima problem s print izlasci na ovaj u zadnje vrijeme. Tekst je lijepo i čisto, ali Im 'uzimajući kinda od ghosting učinka tu i tamo na stranicu na kojoj bi trebala biti bijela. Ran probnu stranicu i njezine fino, ali za primjer, tu je Windowx XP na zaglavlje i otprilike na pola puta prema dolje to se ponavlja u nesvijest način, ghosting i sl. kao što sam ga zovu drugdje. JA licemjerje vidjeti kako pokrenuti pospremiti u pisač, a ako njezine trenutne stranice I'm ispisa koji je ghosting Ne mislim da će ga riješiti. Njegova jedina 4yrs stari ali jako malo korištena samo za svoju osobnu upotrebu. bilo koji ideja dečki, hvala, ![]() |
|
| |||
| |||
| Odnosi se na HP priručnici i upute o čista howto vaš pisač veza Što se tiče ghosting, nakon Cleanup, provjerite njezina postaviti ne samo da je u pisaču konfiguracije priručnici uvijek su velika pomoć kada pokušavate popraviti pisač problem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Premještena u Digital Imaging & Pisači forum.