![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi folks, Remélem én vagyok a jobb kiküldetésére fórum, mivel a probléma a nyomtatás fennakadások ezen mostanában. A szöveg szép és tiszta, de kezd egy kicsit ghosting effect itt és itt az oldalon, ahol meg kell fehér. Ran egy tesztoldalt és finom, de például, van Windowx XP a fejléc, és körülbelül félúton meg kell ismételni ezt a halk módon és hasonló ghosting, ahogy hívják máshol. I cant hogyan futtatni egy tiszta, akár a nyomtató, de, ha az aktuális oldalon vagyok nyomtatás, hogy ghosting nem hiszem, hogy oldja meg. Ennek csak 4yrs régi, de nagyon keveset használt csak a saját személyes használatra. any ideas srácok, köszönöm, ![]() |
|
| |||
| |||
| Nézze meg a HP kézikönyvek utasításokat howto tisztítsa meg a nyomtató láncszem A ghosting után cleanup, győződjön meg arról, hogy nem csak meg, hogy a nyomtató a konfigurációk kézikönyvek mindig nagy segítség, amikor próbálják meg a nyomtató kérdés. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Átkerül a Digital Imaging & Nyomtatók fórum.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Laser Eye Surgeory | robina80 | Off Topic Discussion | 1 | Szeptember 29, 2009 18:10 |
| Razer Mamba Wired / Wireless Laser Gaming Mouse | Razer | Általános fémáru Chat | 23 | 28. április 2009 07:22 |
| Probléma Hálózat my Nyomtatható | DiOrio | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 5 | 31. január 2009 04:07 |
| Egyébként Olivetti nyomtató probléma | Pete-Rock | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | 14. június 2008 13:55 |
| Nyomtató probléma | jordsbabe | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | 17. november 2007 16:11 |
| Téma eszközök | |
| |