![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidičky, Dúfam, že som vysielania v pravej fórum, majú problém s tlačovou náklonom na tejto poslednej. Tento text je v poriadku a jasné, ale docela sa mi z ghosting efekt tu a tam na stránku, kde by mala byť biela. Běžel testovacie stránky a jej jemné, ale napríklad existuje Windowx XP na hlavičke a asi na pol cesty nadol je to opakovať v slabým spôsobom, a podobné ghosting jak já říkám, že aj inde. I cant vidieť ako spustiť vyčistenie z tlačiarne, ale ak je jeho aktuálnej stránke som tlačou, ktorý je ghosting Nemyslím si, že by sa to vyriešiť. Jej jediným 4yrs starý, ale používa len veľmi málo pre vlastnú osobnú potrebu. akékoľvek nápady chlapci, vďaka, ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Presunuté na digitálne zobrazovacie & Tlačiarne fóre.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Laser Eye Surgeory | robina80 | Vypnúť Téma diskusie | 1 | 29.září 2009 18:10 |
| Razer Mamba Wired / Wireless Laser Gaming Mouse | Razer | Všeobecné Hardware Chat | 23 | 28. apríla 2009 07:22 |
| Siete môj problém tlačiarne | DiOrio | Siete, Modemy & VoIP | 5 | 31. január 2009 04:07 |
| Olivetti Každopádně tlačiarne problém | Pete-Rock | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 14. júna 2008 13:55 |
| Tlačiareň problém | jordsbabe | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 17. novembra 2007 16:11 |
| Thread Tools | |
| |