![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво људи, Надам се да сам у праву постинг форум, која има проблем са штампај изласци на овај у задње време. Текст је лепо и чисто, али Им 'добивање кинд од гхостинг ефекта ту и тамо на страницу на којој би требало да буде бела. Еарлы пробну страницу и њене фино, али за пример, ту је Уиндоукс КСП на заглавље и отприлике на пола пута према доле то се понавља у несвијест начин, гхостинг и сл као што сам га зову другде. ЈА лицемјерје видјети како покренути поспремити у штампач, а ако њене тренутне странице И'м исписа који је гхостинг Не мислим да ће га решити. Његова једина 4ырс стари али јако мало кориштена само за своју личну употребу. било који идеја момци, хвала, ![]() |
|
| |||
| |||
| Односи се на ХП приручници и упутства о чиста хоуто ваш штампач веза Што се тиче гхостинг, након цлеануп, проверите њена поставити не само да је у штампача конфигурације приручници увек су велика помоћ када покушавате поправити штампач проблем. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Премештена у Дигитал Имагинг & Штампачи форум.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ласик Сургеоры | робина80 | Офф Топиц Дисцуссион | 1 | 29. Јул 2009 18:10 |
| Разер мамба Уиред / Бежични Ласер Гаминг Миш | Разер | Генерал Хардуаре Цхат | 23 | 28 април 2009 07:22 |
| Проблем Нетуоркинг мој Принтер | ДиОрио | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 5 | 31 јануар 2009 04:07 |
| Оливетти Аныуаы Принтер проблем | Пете Роцк -- | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 14. јуна 2008 13:55 |
| Принтер проблем | јордсбабе | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 17 новембар 2007 16:11 |
| Тхреад Тоолс | |
| |