![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, Сподіваюся, я проводки у відповідну інстанцію, виникла проблема з Роздруківки з цього останнім часом. Текст штрафу і ясно, але я отримую від цікавого ефектом ореолу тут і там на сторінці, де вона повинна бути білою. Ран тестову сторінку, і її добре, але, наприклад, є Windowx XP на заголовку і приблизно наполовину це повторюється в непритомності шляхом, і аналогічні ореоли як я це називаю іншому місці. Я нахиляє побачити, як запустити очищення принтера, але якщо її поточній сторінці я друку, що є ореоли Я не думаю, що б її вирішити. Її 4yrs тільки старі, але дуже мало використовувалися тільки для мого особистого використання. будь-які ідеї Ребята, спасибо, ![]() |
|
| |||
| |||
| Зверніться до HP посібників з інструкції на HOWTO чистої принтер посилання Що стосується ореолів, після очищення, переконайтеся, що його не просто набір зробити у конфігурації принтерів Інструкції Завжди дуже допомагає при спробі встановити принтер питання. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Переїхав в Digital Imaging & принтерів форум.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Laser Eye Surgeory | robina80 | Off Topic Discussion | 1 | 29 вересня 2009 18:10 |
| Razer Мамба Wired / Wireless Laser Gaming Mouse | Razer | Генеральний обладнання чат | 23 | 28 квітня 2009 07:22 |
| Проблеми Мережа моєму принтері | Diorio | Мережа, Модеми & VoIP | 5 | 31 січня 2009 04:07 |
| Принтер Olivetti будь-якому випадку проблема | Піт-рок | Digital Imaging & Принтери | 2 | 14 червня 2008 13:55 |
| Принтер проблема | jordsbabe | Digital Imaging & Принтери | 2 | 17 листопада 2007 16:11 |
| Різьба Інструменти | |
| |