μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

HP5000 χαρτί ζωοτροφών πρόβλημα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19η Ιουν. 2009, 02:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Default HP5000 χαρτί ζωοτροφών πρόβλημα

Έχω πρόσφατα εγκαταστήσει το εγκεκριμένο HP Συντήρηση Kit μου 10 ετών HP5000 που έχει δώσει άριστες υπηρεσίες κατά τη διάρκεια των ετών.

Η fuser χαρτιού και διαφόρων ζωοτροφών τροχίσκους έχουν αντικατασταθεί.

Το πρόβλημα είναι ότι η «flap» (που δεν γνωρίζουν τη σωστή τίτλος!) Στο μπροστινό μέρος της μηχανής που δημιουργεί νέο έγγραφο για την κάλυψη της εισόδου τροχίσκους δεν αυξάνεται. Κατά συνέπεια δεν μπορούν να τροφοδοτήσουν το χαρτί και μετά από λίγα δευτερόλεπτα μια «μαρμελάδα» είναι αναφερθεί.

Θα αντικατασταθεί (ως μέρος της διατροφής Kit) την είσοδο του κυλίνδρου και το διαχωρισμό pad που όλα φαίνεται συνδέεται με το πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να δω ποια είναι η αποφυγή της ελατηρίου πλάκα από την αύξηση.

Βοήθεια παρακαλώ, έχω ένα μικρό βουνό της εργασίας συσσωρεύονται εν αναμονή του εκτυπωτή!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Η δικτυακή πύλη εκκίνησης μέχρι πρόβλημα - Δεν TPM TPM ή έχει πρόβλημα rajank Laptops, Κινητά & PDA 0 17 Ιουν 2009 22:35
Είναι αυτό ένα ISP ή ένα δρομολογητή πρόβλημα (πιθανώς ακόμη και ένα modem πρόβλημα;) amyreaney Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 0 10 Ιουν 2009 17:24
Fix HP 1610 All in One Printer ζωοτροφών, μαρμελάδα προβλήματα gibbytcidad Digital Imaging & Printers 0 5 Ιουν 2009 23:52
Πώς να δημιουργήσετε μια τρύπα στο σχισμένο χαρτί στο εικονογράφος sinisa Multimedia & Codecs 2 31 Μαΐου 2009 20:52
HP OfficeJet K60 εμπλοκή χαρτιού Novice2000 Digital Imaging & Printers 1 24 Οκτ 2007 13:50
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.