manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

HP5000 paper feed problem

Reply

Thread Tools
Old 19. lipnja 2009, 02:35
Novi član grupe

Default HP5000 paper feed problem

Ja sam nedavno instalirali odobrenih HP Maintenance Kit na moj 10 godina star HP5000 koji je dao odličan servis tijekom godina.

The fuser i raznih papira feed valjaka imaju svi su zamijenjena.

Problem je u tome što se 'list' (ne znam točan naziv) na prednjoj strani stroja koja podize novi papir u susret stupanja valjaka ne ustati. Kao rezultat toga list ne može hraniti i nakon nekoliko sekundi, a 'džem' je prijavljen.

Zamijenio sam (u okviru Maintenance Kit) ulaznoj valjku i odvajanje tapacirati činiti sve što se veže na problem, ali ja ne mogu vidjeti što sprečava proljeće loaded ploča od povećanja.

Pomozite molim vas, ja imam mali planinski rada piling gore čeka pisač!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Gateway boot up problem - Ne TPM TPM ili ima problema rajank Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 0 17. lipnja 2009 22:35
Je li to ISP ili ruter problem (možda čak i modem problem?) amyreaney Networking, Modemi & VoIP 0 10. lipnja 2009 17:24
Škripac HP 1610 all in one Printer feed, džem problemi gibbytcidad Digital Imaging & Pisači 0 5. lipnja 2009 23:52
Kako stvoriti odcijepljen rupa u papir u ilustrator Siniša Multimedija i kodeci 2 31. svibanj 2009 20:52
HP OfficeJet K60 Paper Jam Novice2000 Digital Imaging & Pisači 1 24. listopad 2007 13:50
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.