![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam nedavno instalirali odobrenih HP Maintenance Kit na moj 10 godina star HP5000 koji je dao odličan servis tijekom godina. The fuser i raznih papira feed valjaka imaju svi su zamijenjena. Problem je u tome što se 'list' (ne znam točan naziv) na prednjoj strani stroja koja podize novi papir u susret stupanja valjaka ne ustati. Kao rezultat toga list ne može hraniti i nakon nekoliko sekundi, a 'džem' je prijavljen. Zamijenio sam (u okviru Maintenance Kit) ulaznoj valjku i odvajanje tapacirati činiti sve što se veže na problem, ali ja ne mogu vidjeti što sprečava proljeće loaded ploča od povećanja. Pomozite molim vas, ja imam mali planinski rada piling gore čeka pisač! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Gateway boot up problem - Ne TPM TPM ili ima problema | rajank | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 0 | 17. lipnja 2009 22:35 |
| Je li to ISP ili ruter problem (možda čak i modem problem?) | amyreaney | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 10. lipnja 2009 17:24 |
| Škripac HP 1610 all in one Printer feed, džem problemi | gibbytcidad | Digital Imaging & Pisači | 0 | 5. lipnja 2009 23:52 |
| Kako stvoriti odcijepljen rupa u papir u ilustrator | Siniša | Multimedija i kodeci | 2 | 31. svibanj 2009 20:52 |
| HP OfficeJet K60 Paper Jam | Novice2000 | Digital Imaging & Pisači | 1 | 24. listopad 2007 13:50 |
| Thread Tools | |
| |