![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van nemrégiben beiktatott a HP Maintenance Kit jóváhagyta az én 10 éves HP5000 amely kiváló adott szolgáltatás az évek során. A fuser és különböző papíradagoló görgők mind cserélni. A probléma az, hogy a "fül" (nem tudom a pontos címet!) Elején a gép, amely növeli az új papírt, hogy megfeleljen a belépési görgők nem emelkedik. Ennek eredményeként papír nem takarmány és néhány másodperc múlva a "jam" jelentik. I helyébe (mint a karbantartás Kit) a görgő és az elkülönítés pad minden látszik kapcsolódik az a probléma, de nem látom, mi akadályozza a tavaszi loaded lemezt emelkedik. Segíts kérlek, van egy kis hegyi munka piling up várja a nyomtatót! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Gateway boot probléma - Nincs TPM TPM és a probléma | rajank | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | 17. június 2009 22:35 |
| Ez egy internetszolgáltató vagy egy router probléma (esetleg még egy modem probléma?) | amyreaney | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 10. június 2009 17:24 |
| Fix HP 1610 All in One nyomtató takarmány, lekvár problémák | gibbytcidad | Digital Imaging & Nyomtatók | 0 | 5. jún 2009 23:52 |
| Hogyan hozzunk létre egy szakadt lyukas papírt illusztrátor | Sinisa | Multimédia és kodekek | 2 | 31. május 2009 20:52 |
| HP OfficeJet K60 Papírelakadás | Novice2000 | Digital Imaging & Nyomtatók | 1 | 24. október 2007 13:50 |
| Téma eszközök | |
| |