פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > Digital Imaging & מדפסות

Register

HP5000 נייר Feed בעיה

Reply

שרשרת כלים
Old 19 יוני 2009, 02:35
קבוצת חברות חדשות

Default HP5000 נייר Feed בעיה

יש לי לאחרונה התקנתי את ערכת תחזוקה HP אישרה שלי HP5000 בן 10, אשר נתן שירות מעולה לאורך השנים.

את fuser ומגוון נייר Feed Rollers הכל היה צריך להחליפם.

הבעיה היא כי 'דש' (לא יודע לתקן את הכותרת!) בחלק הקדמי של מכונת אשר מעלה חדש כדי לפגוש את נייר הערך אינו Rollers לעלייה. כתוצאה מכך הנייר לא יכול להאכיל ואחרי כמה שניות א 'שעות' מדווח.

אני יחליף (במסגרת תחזוקה קיט) מכבש הכניסה ואת ההפרדה לרפד בו כולם נראים לקשר את הבעיה אבל אני לא יכול לראות מה היא מניעת באביב טעון צלחת מ עולה.

עזרה בבקשה, יש לי עבודה קטנה ההר גבוב ממתינה המדפסת!
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Gateway אתחול של הבעיה - לא tpm או tpm יש בעיה rajank מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 0 -17 יוני 2009 22:35
האם זה של ספק האינטרנט או בנתב הבעיה (יתכן גם מודם הבעיה?) amyreaney רישות, מודמים & VoIP 0 -10 יוני 2009 17:24
תקן 1610 של HP כל אחד למדפסת Feed, שעות בעיות gibbytcidad Digital Imaging & מדפסות 0 ה -5 בחודש יוני 2009 23:52
כיצד ליצור חור בתוך נייר קרוע ב Illustrator sinisa מולטימדיה רכיבי Codec 2 31 מאי 2009 20:52
HP OfficeJet K60 נייר Jam Novice2000 Digital Imaging & מדפסות 1 24 אוקטובר 2007 13:50
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.