mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Digital Imaging sadzīves tehnika

Register

HP5000 papīra padeves problēmas

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 19, 2009, 02:35
New Member Group

Default HP5000 papīra padeves problēmas

Es nesen ir uzstādīta apstiprināta HP Maintenance Kit par manu 10 gadus veco HP5000, kas ir dota lieliska pakalpojumus pa gadiem.

Fuser un dažādu papīra padeves rullīši un tie visi ir jānomaina.

Problēma ir tā, ka "flap" (nezinu pareizo nosaukumu!) Pie priekšā iekārta, kas rada jauna papīra, lai apmierinātu ieraksts veltņi nepieaug. Kā rezultātā dokumentu var ne barība, un pēc pāris sekundēm "ievārījums", tiek ziņots.

Es aizstāj (kā daļa no Maintenance Kit) ierakstu veltņa un atdalīšana spilventiņu, kurā visi, šķiet, saistīts ar problēmu, bet es nevaru redzēt, kas kavē pavasara ielādes plati no pieaugt.

Palīdzību, lūdzu, man ir neliels kalns darbu veidošanas līdz gaida printeris!
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Gateway boot problēma - Nr TPM vai TPM ir problēma rajank Portatīvie datori, Mobiles & PDA 0 17 jūnijs 2009 22:35
Vai šis ISP vai maršrutētāju problēmas (iespējams, pat modema problēma?) amyreaney Networking, Modemi & VoIP 0 10 jūnijs 2009 17:24
Fix HP 1.610 All in One Printer barībā, ievārījums problēmām gibbytcidad Digital Imaging sadzīves tehnika 0 5 jūnijs 2009 23:52
Kā izveidot ieplīsis caurumu papīra Illustrator Siniša Multimedia & Kodekus 2 31 maijs 2009 20:52
HP OfficeJet K60 Paper Jam Novice2000 Digital Imaging sadzīves tehnika 1 24 oktobris 2007 13:50
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.