rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Digital Imaging & Printers

Register

HP5000 papieru problem

Reply

Narzędzia wątku
Old 19 czerwca 2009, 02:35
Nowe państwa grupy

Default HP5000 papieru problem

Mam zainstalowany niedawno zatwierdzone HP Maintenance Kit 10 lat na moim starym HP5000 który dał doskonały serwis w ciągu ostatnich lat.

W nagrzewnicy i różne rolki papieru zostały zastąpione.

Problem polega na tym, że "klapka" (nie wiem prawidłowy tytuł!) W przedniej części maszyny, które budzi nowy papier do spełnienia wejścia wałki nie powstanie. W wyniku papieru nie może paszy i po kilku sekundach a "jam" jest zgłoszony.

I zastępuje (w ramach konserwacji Kit) wpis rolki i separacji opuszki którym wszyscy wydają się związane z problemem, ale nie mogę zobaczyć, co jest zapobieganie wiosną załadowany płytkę z wzrastają.

Pomoc proszę, mam małego górskiego pracy grodzicowe się w oczekiwaniu na drukarce!
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Gateway rozruchu problem - Nie TPM lub TPM ma problemu rajank Laptopy, Telefony i Akcesoria 0 17 czerwca 2009 22:35
Czy to jest ISP lub router problem (nawet modem problem?) amyreaney Networking, Modems & VoIP 0 10 cze 2009 17:24
Napraw HP 1610 All in One Printer paszy, dżem problemów gibbytcidad Digital Imaging & Printers 0 5 czerwiec 2009 23:52
Jak stworzyć rozdzierane dziury w papierze ilustrator sinisa Multimedia i kodeki 2 31 maja 2009 20:52
HP OfficeJet K60 zacięcia papieru Novice2000 Digital Imaging & Printers 1 24 października 2007 13:50
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.