![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам недавно инсталирали одобрених ХП Маинтенанце Кит на мој 10 година стар ХП5000 који је дао одличан сервис током година. Тхе фусер и разних папира феед ваљка имају сви су замијењена. Проблем је у томе што се 'лист' (не знам тачан назив) на предњој страни машине која подиже нови папир у сусрет ступања ваљка не устати. Као резултат тога лист не може хранити и након неколико секунди, а 'џем' је пријављен. Заменио сам (у оквиру Маинтенанце Кит) улазној ваљка и одвајање тапацирати чинити све што се веже на проблем, али ја не могу да видим шта спречава пролеће лоадед плоча од повећања. Помозите молим вас, ја имам мали планински рада пилинг горе чека штампач! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Гатеуаы боот уп проблем - Не ТПМ ТПМ или има проблема | рајанк | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 0 | 17. јуна 2009 22:35 |
| Да ли је то ИСП или рутери проблем (можда чак и модем проблем?) | амыреанеы | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 10. јуна 2009 17:24 |
| Шкрипац ХП 1610 алл ин оне Принтер феед, џем проблеми | гиббытцидад | Дигитал Имагинг & Штампачи | 0 | 5. јуна 2009 23:52 |
| Како створити одцијепљен рупа у папир у илустратор | Синиша | Мултимедија и кодеци | 2 | 31 мај 2009 20:52 |
| ХП ОффицеЈет К60 Папер Јам | Новице2000 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 1 | 24 октобар 2007 13:50 |
| Тхреад Тоолс | |
| |