az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar

Register

HP5000 kağıt besleme sorun

Reply

Konu Araçları
Old 19 Haziran 2009, 02:35
Yeni Üye Grubu

Default HP5000 kağıt besleme sorun

Son bir yıl içinde mükemmel bir hizmet vermiştir benim 10 yaşındaki HP5000 üzerinde onaylanmış HP Bakım Seti yüklü.

The fuser ve çeşitli kağıt besleme silindirleri her yerini edilmiştir.

Sorun, 'kapak' doğru başlık bilmiyor (do!) Bir artış değil giriş silindirleri karşılamak üzere yeni kağıt tutarsa makine önündeki. Sonuç olarak, kağıt ve yem değil bir 'saat' rapor bir kaç saniye sonra.

Ben yerine (Bakım Seti bir parçası olarak) giriş silindiri ve tüm sorunu olan bağlantılı görünüyor ama ne bahar engelliyor göremiyorum ayrılığı yastığı yükselen kimden plaka yüklendi.

Lütfen Yardım, i eserin küçük bir dağ Yazıcı bekliyor kadar istif var!
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sorunu kadar Gateway önyükleme - Hayır TPM veya TPM sorunu var rajank Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles 0 17. Haziran 2009 22:35
Bu bir ISS veya yönlendirici sorunu (Muhtemelen bile modem sorun mu var?) amyreaney Ağ, Modemler & VoIP 0 10. Haziran 2009 17:24
Fix HP 1610 All in One Yazıcı besleme, saat problemleri gibbytcidad Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 0 5. Haziran 2009 23:52
Nasıl Illustrator kağıt bir yırtık delik oluşturmak için Sinisa Multimedya & Codec'ler 2 31 Mayıs 2009 20:52
HP OfficeJet K60 Kağıt Sıkışması Novice2000 Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 1 24. Ekim 2007 13:50
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından