менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

HP5000 проблема подачі паперу

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 червня 2009, 02:35
Нові члени групи

Я нещодавно встановили затвердженого HP Maintenance Kit на мій 10-річний HP5000, який дав відмінну службу протягом багатьох років.

Термоблока і різними роликами подачі паперу, всі були замінені.

Проблема в тому, що 'клапоть' (не знаю правильна назва!) У передній частині машини, які ставить новий папір для задоволення запис роликів не піднімається. У результаті папери не можуть прогодувати, і через кілька секунд повідомив 'Jam'.

Я замінив (як частина Maintenance Kit) роликовий й поділу PAD якої все здається пов'язано з проблемою, але я не бачу, що заважає підпружинений пластина з зростає.

Допомога будь ласка, у мене є невелика гора роботи нагромадження очікуванні принтер!
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.