![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам един от тези многогодишен функция принтер / факс / скенер възли, че спря да работи. Аз наистина трябва нещо да го замени, но той трябва да бъде изключително компактен. Всякакви предложения за имена на марката и модела на номерата, която би могла да работи? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Единственият изключително компактно решение, което знам е http://www.superwarehouse.com/Canon_...60-414/p/17530 в BJ-85. Мобилни факсове е функция на факс модем, обаче, не е фиксиран прозорец, който ще годни с вашия лаптоп в същото рамо чанта.
| |||
| |||
| Използвам Epson Stylus DX4000 му smallish и работи добре обаче тя може да бъде твърде голям за това, което търси |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Printer Driver Фина-скенер шофьор ще не работа. Windows не може да открие Устройство | Машини за натрошаване | Digital Imaging & Принтери | 4 | 30 август 2009 08:02 |
| Два ултра компактните лаптопи | Mike0001 | CJ Used Пазар | 8 | 5-и парламентарен Фев 2008 15:19 |
| Разумни цени на принтер / скенер | popowich | Digital Imaging & Принтери | 2 | 21 ноември 2007 16:41 |
| Как да преинсталирате моя HP принтер-скенер-копир? | pchopra65 | Digital Imaging & Принтери | 5 | 6 Aug 2007 09:34 |
| Принтер / Photocopier & Скенер всичко в едно? | Jade | Digital Imaging & Принтери | 1 | 21 Окт 2006 15:23 |
| Нишка Инструменти | |
| |