по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Digital Imaging & Принтери

Register

Имам нужда от Multi Функция принтер / факс / скенер звено Но нещо повече Компактен!

Reply

Нишка Инструменти
Old 28-ми февруари 2009, 15:03
Новите държави Група

Default Имам нужда от Multi Функция принтер / факс / скенер звено Но нещо повече Компактен!

Имам един от тези многогодишен функция принтер / факс / скенер възли, че спря да работи. Аз наистина трябва нещо да го замени, но той трябва да бъде изключително компактен.

Всякакви предложения за имена на марката и модела на номерата, която би могла да работи?
Old 28-ми февруари 2009, 18:17
Номер на групата

Default Имам нужда от Multi Функция принтер / факс / скенер звено Но нещо повече Компактен!

Единственият изключително компактно решение, което знам е http://www.superwarehouse.com/Canon_...60-414/p/17530 в BJ-85. Мобилни факсове е функция на факс модем, обаче, не е фиксиран прозорец, който ще годни с вашия лаптоп в същото рамо чанта.

Моята система: Тим

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Дънната платка:
Asus A8N-VM CSM
RAM памет:
Корсар PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Графична карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Череша RS 6000 M клавиатура
Hard Drive (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / и поддържане на
Оптично устройство (а):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Дело / PSU:
Thermaltake сопрано
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монитор (и):
SXGA плосък панел
Операционна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 4-ти Март 2009, 12:32
Новите държави Група

Използвам Epson Stylus DX4000 му smallish и работи добре обаче тя може да бъде твърде голям за това, което търси
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Printer Driver Фина-скенер шофьор ще не работа. Windows не може да открие Устройство Машини за натрошаване Digital Imaging & Принтери 4 30 август 2009 08:02
Два ултра компактните лаптопи Mike0001 CJ Used Пазар 8 5-и парламентарен Фев 2008 15:19
Разумни цени на принтер / скенер popowich Digital Imaging & Принтери 2 21 ноември 2007 16:41
Как да преинсталирате моя HP принтер-скенер-копир? pchopra65 Digital Imaging & Принтери 5 6 Aug 2007 09:34
Принтер / Photocopier & Скенер всичко в едно? Jade Digital Imaging & Принтери 1 21 Окт 2006 15:23
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc