![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem jeden z těch mnoha funkcí tiskárna / fax / skener jednotek, které přestaly fungovat. Já opravdu potřeba něco vyměnit, ale je třeba velmi kompaktní. Jakékoli návrhy, značky a modelu čísel, která by mohla fungovat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedinou extrémně kompaktní řešení vím, je http://www.superwarehouse.com/Canon_...60-414/p/17530 v BJ-85. Mobilní faxování z funkce fax modem, ale ne plochá krabička, která si se svým notebookem zapadají do stejného plec vak.
| |||
| |||
| Používám Epson Stylus DX4000 jeho pomenší a funguje dobře však může být příliš velké na to, co vaše hledáte |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Ovladač tiskárny Fine-skener Driver nebude fungovat. Systém Windows nemůže rozpoznat zařízení | Dezintegrátor | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 4 | 30.srpna 2009 08:02 |
| Dva ultra kompaktních notebooků | Mike0001 | CJ Used Marketplace | 8 | 5. únor 2008 15:19 |
| Cenově tiskárna / skener | popowich | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 21. listopadu 2007 16:41 |
| Jak mám přeinstalovat můj hp tiskárna-skener-kopírku? | pchopra65 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 5 | 6. Srpen 2007 09:34 |
| Tiskárna / skener Kopírka & vše v jednom? | Jade | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 21. října 2006 15:23 |
| Thread Nástroje | |
| |