![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam jedan od onih multi function printer / fax / skener jedinice koja je prestala raditi. JA stvarno potreba nešto ga zamijeniti, ali treba biti jako kompaktan. Bilo koji sugestija o brand imena i brojeve modela koji bi mogli funkcionirati? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedino rješenje ekstremno kompaktan znam je http://www.superwarehouse.com/Canon_...60-414/p/17530 u BJ-85. Mobile faksiranja je funkcija fax modem ipak, ne ravna okvir koji će stati uz vaš laptop u istom ramenu torbu.
| |||
| |||
| Ja koristiti gramofon igla Epson DX4000 svojim omalen i radi dobro ali svibanj biti prevelika za ono što vaš tražite |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Printer Driver Fine-skener Vozač neće funkcionirati. Windows ne može otkriti Device | Shredder | Digital Imaging & Pisači | 4 | 30 kolovoz 2009 08:02 |
| Dvije ultra kompaktni laptop | Mike0001 | CJ Used Marketplace | 8 | 5. veljača 2008 15:19 |
| Razumnim cijenama Printer / Scanner | popowich | Digital Imaging & Pisači | 2 | 21. studeni 2007 16:41 |
| Kako bih trebao reinstalirati moj hp printer-skener-Fotokopirnica? | pchopra65 | Digital Imaging & Pisači | 5 | 6. kolovoz 2007 09:34 |
| Printer / Scanner fotokopirni i sve u jednom? | Jade | Digital Imaging & Pisači | 1 | 21. listopad 2006 15:23 |
| Thread Tools | |
| |