![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van egy ilyen, több funkciót nyomtató / fax / lapolvasó egységet, hogy nem működik. Tényleg kell valami helyett, de meg kell rendkívül kompakt. Bármilyen javaslatot, a márkanév és a modell számát, amelyek munkát? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az egyetlen megoldás rendkívül kompakt, azt tudom, http://www.superwarehouse.com/Canon_...60-414/p/17530 A BJ-85. Mobil faxolni egy funkciót egy faxmodem is, nem egy sima box, hogy alkalmas lesz az a laptop az azonos váll táska.
| |||
| |||
| Használhatom a Epson Stylus DX4000 a kisebb és jól működik, azonban ez túl nagy, amit a keres |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Printer Driver Fine-scanner Driver nem fog működni. A Windows nem ismeri Device | Shredder | Digital Imaging & Nyomtatók | 4 | Augusztus 30, 2009 08:02 |
| Két ultra kompakt laptopok | Mike0001 | CJ Használt Piactér | 8 | 5. február 2008 15:19 |
| Olcsó nyomtató / szkenner | popowich | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | 21. november 2007 16:41 |
| Hogyan kell újratelepíteni én HP nyomtató-scanner-másoló? | pchopra65 | Digital Imaging & Nyomtatók | 5 | 6. augusztus 2007 09:34 |
| Nyomtató / szkenner Fénymásoló & mindenki egyet? | Jade | Digital Imaging & Nyomtatók | 1 | 21. október 2006 15:23 |
| Téma eszközök | |
| |