mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Digital Imaging & Imprimante

Register

Am nevoie de un Multi Function Printer / Fax / Unitatea de scanare, dar ceva mai mult Compact!

Reply

Thread Tools
Old 28 februarie 2009, 15:03
Noile state Group

Default Am nevoie de un Multi Function Printer / Fax / Unitatea de scanare, dar ceva mai mult Compact!

Am unul din cele mai multe funcţii de imprimantă / fax / scanner de unităţi de lucru care sa oprit. Chiar am nevoie de ceva care să înlocuiască, dar aceasta trebuie să fie extrem de compact.

Sugestii cu privire la nume de marcă şi numere de model care ar putea fi locul de muncă?
Old 28 februarie 2009, 18:17
Grupul de donator

Default Am nevoie de un Multi Function Printer / Fax / Unitatea de scanare, dar ceva mai mult Compact!

Singura soluţie extrem de compact ce ştiu este http://www.superwarehouse.com/Canon_...60-414/p/17530 într-un BJ-85. Mobile fax de o funcţie de un fax modem totusi, nu un apartament caseta care va potrivi cu laptop-ului dvs. în acelaşi umăr geanta.

Sistemul meu: Tim

Procesor (e):
Athlon 64 3500 +
Plăci de bază:
Asus A8N-VM CSM
Memorie RAM:
Pirat PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Placă de sunet:
Cherry RS 6000 M tastatură
Hard Drive (e):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s susţină
Optical Drive (e):
Samsung DVD-ROM-ul TS-H352
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA cu ecran plat
Sistem de operare (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 4 martie 2009, 12:32
Noile state Group

Eu folosesc o Epson stylus DX4000 sale smallish şi funcţionează bine cu toate acestea, ar putea fi prea mare pentru ceea ce dvs. căutaţi
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.