![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som jeden z tých mnohých funkcií tlačiareň / fax / skener jednotiek, ktoré prestali fungovať. Já opravdu potreba niečo vymeniť, ale je potrebné veľmi kompaktné. Akékoľvek návrhy, značky a modelu čísel, ktorá by mohla fungovať? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedinou extrémne kompaktné riešenie vím, je http://www.superwarehouse.com/Canon_...60-414/p/17530 v BJ-85. Mobilný faxovanie z funkcie fax modem, ale nie plochá škatuľka, ktorá si so svojím notebookem zapadajú do rovnakého plece vak.
| |||
| |||
| Používám Epson Stylus DX4000 jeho pomenší a funguje dobre však môže byť príliš veľké na to, čo vaše hľadáte |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ovládač tlačiarne Fine-skener Driver nebude fungovať. Systém Windows nemôže rozpoznať zariadenia | Dezintegrátor | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 4 | 30.srpna 2009 08:02 |
| Dva ultra kompaktných notebookov | Mike0001 | CJ Used Marketplace | 8 | 5. február 2008 15:19 |
| Cenovo tlačiareň / skener | popowich | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 21. novembra 2007 16:41 |
| Ako mám preinštalovať môj hp tlačiareň-skener-kopírku? | pchopra65 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 5 | 6. August 2007 09:34 |
| Tlačiareň / skener Kopírka & všetko v jednom? | Jade | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 21. októbra 2006 15:23 |
| Thread Tools | |
| |