![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Мога кой да помогне, моля, аз съм след нова всички в един принтер с безжични възможности, а също да бъде в състояние да факс. Но преди да отида повече мога да кажа само това, което знам за принтери бихте могли да получите на гърба на пощенски печат. Аз не съм бил четене прегледи на itreviews.co.uk и trustedreviews.com, аз си мислех за закупуване на един Epson Stylus Фото PX800FW докато четох проблемите са като хората, с питие, а не на алкохолното натура, искам да кажа мастило изглежда на PX800FW напитки и изпращане на факс, ако тя трябва да се отпечатва първа. Ive 'също четене относно Брат MFC-6490CW и установи, капака се отваря само до 45 градуса, когато имате нужда да сканира нещо, аз бих предпочел тази, която се отваря на 90 градуса, както понякога се сканират страници от книги, които може да се окаже трудно друго ми до момента е принтер HP Photosmart 2610, който синът ми е създаден за мен, но той казва, ВЕЦ принтери са добри, но техният софтуер е hopless. Аз ще бъдат подготвени да прекарат до £ 250, така че искам да се опитам да направят правилния избор. Благодаря за всяка помогне почти всеки, който може да предложи всякакви съвети относно най-новите принтери. |
|
| |||
| |||
| Купих си Canon MX 310 миналия ноември и не сте имали някакви проблеми от нея все още. Тя е около $ 75 - $ 100 САЩ мисля. АТРИБУТИ: Ами Няма LOL. Аз googled нея и на Canon собствен сайт са потребителски ревюта с про и против. Универсалната против беше високо мастило консумация. Можете да видите за себе си: http://www.usa.canon.com/consumer/co...&modelid=15603 |
|
| |||
| |||
| Благодаря ти за това, момчета, да видя какво означава за мастило консумация. Трябва да кажа, колкото повече чета за ревюта на различни принтери, всички те като че ли имат своите лоши точки, предполагам, в края на краищата ви плаща парите си и взема ваш избор. |