menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Informace požadované na Vše v jednom Tiskárny

Reply

Thread Nástroje
Old 5. června 2009, 15:02
Nový člen skupiny

Default Informace požadované na Vše v jednom Tiskárny

Nazdar

Může někdo pomoci, prosím, já jsem od nového, vše na jednom tiskárna s bezdrátovým schopnosti a také budou moci fax.

Ale než odejdu dalšího mohu jen říci, co vím o tiskárny můžete získat na zadní straně poštovní známky.

I 'už čtení recenzí na itreviews.co.uk a trustedreviews.com, přemýšlel jsem o koupi Epson Stylus Photo PX800FW dokud jsem četl problémy, lidé se mají s pitím, a ne alkoholické druhu, myslím inkoust patrně PX800FW nápoje a pokud odeslání faxu musí být vytištěna první.

Jsem také čtení o Bratr MFC-6490CW, a zjistil, víko se otevře pouze na 45 stupňů v případě, kdy potřebujete něco testovat, já bych ten, který se otevře na 90 stupňů, jak se někdy jsem skenovat stránky z knih, které se mohou ukázat jako obtížné jinak , moje současné době je tiskárna HP Photosmart 2610, která svého syna zřídila pro mě, ale on říká, HPS tiskárny jsou dobré, ale jejich software je hopless.

Byl bych ochoten strávit až £ 250, tak jsem chtěl zkusit a učinit správné rozhodnutí.

Díky za pomoc téměř kdokoli, kdo může nabídnout nějakou radu na nejnovějších tiskárny.
Old 5. června 2009, 22:54
Dárce Skupina

Koupil jsem Canon MX 310 loni v listopadu a neměli žádné problémy z toho dosud. Bylo kolem $ 75 - $ 100 US myslím.

EDIT: No nevadí lol. I googled a Canon na vlastní stránky, které se pro uživatelské recenze a nevýhody. Univerzální kon byla vysoká spotřeba inkoustu. Si můžete prohlédnout sami: http://www.usa.canon.com/consumer/co...&modelid=15603
Old 6. června 2009, 08:21
Nový člen skupiny

Díky, že pro lidi, ano, vidím to, co myslíš o spotřebě inkoustu.
Musím říct, čím více jsem četl recenze na různých tiskárnách, ale zdá se, že všechny mají své špatné bodů, odhad na konci vás platí vaše peníze a bere Vašeho výběru.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nelze tisknout na některou z našich síťových tiskáren johndoe Sítě, Modemy & VoIP 0 31. května 2009 21:24
Inkoustové tiskárny, jak funguje? david09 Digitální zobrazovací & Tiskárny 2 20. březen 2009 13:22
Co bych měl koupit tiskárnu? (Jen uvědomili, jak svinstvo "all-in-1 jsou tiskárny) Theresonly1 Digitální zobrazovací & Tiskárny 3 29. ledna 2009 14:41
Tiskárny nefunguje-USB Problém? matthewforu Digitální zobrazovací & Tiskárny 1 26. června 2008 09:22
Tiskárny Canon syderapple Digitální zobrazovací & Tiskárny 2 6. ledna 2008 10:54
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.