![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Μπορεί κανείς βοήθεια παρακαλώ, είμαι μετά από μια νέα όλα σε ένα εκτυπωτή με ασύρματη ικανότητα και επίσης να είναι σε θέση να φαξ. Αλλά πριν προχωρήσουμε περαιτέρω θα ήθελα απλά να πω ό, τι γνωρίζω σχετικά με τους εκτυπωτές σας θα μπορούσε να λάβει σχετικά με την επιστροφή του γραμματοσήμου. Ήμουν ανάγνωση σχόλια για itreviews.co.uk και trustedreviews.com, σκεφτόμουν την αγορά ενός Epson Stylus Photo PX800FW μέχρι διάβασα τα προβλήματα που έχουν οι άνθρωποι με τα ποτά, τα οινοπνευματώδη δεν είδους, εννοώ προφανώς το μελάνι PX800FW ποτά και αν την αποστολή φαξ, πρέπει να τυπωθεί πρώτα. Έχω επίσης ανάγνωση για το Brother MFC-6490CW και ανακάλυψε το καπάκι ανοίγει μόνο με 45 βαθμούς, όταν χρειάζεται να σαρώσει κάτι, θα προτιμούσα αυτό που ανοίγει με 90 βαθμούς, όπως μερικές φορές μου σάρωσης σελίδες από βιβλία που μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη αλλιώς , μου είναι ένας εκτυπωτής HP Photosmart 2610 που ο γιος μου έχει δημιουργήσει για μένα, αλλά λέει ΥΠς εκτυπωτές είναι καλή, αλλά το λογισμικό τους είναι hopless. Θα ήμουν διατεθειμένη να δαπανήσει μέχρι και £ 250, έτσι θέλω να προσπαθήσουμε και να κάνουν τη σωστή επιλογή. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια από όποιον μπορεί να προσφέρει οποιαδήποτε συμβουλή σχετικά με τις τελευταίες εκτυπωτές. |
|
| |||
| |||
| Αγόρασα ένα Canon MX 310 τον περασμένο Νοέμβριο και δεν είχαν κανένα πρόβλημα από αυτό ακόμα. Θα ήταν περίπου $ 75 - $ 100 US νομίζω. EDIT: Λοιπόν nevermind lol. I googled και της ίδιας της Canon για την τοποθεσία του χρήστη που είχαν με σχόλια υπέρ και τα κατά. Η καθολική με μελάνι ήταν υψηλή κατανάλωση. Μπορείτε να δείτε μόνοι σας: http://www.usa.canon.com/consumer/co...&modelid=15603 |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για παιδιά ότι, ναι βλέπω τι εννοείς σχετικά με το μελάνι κατανάλωση. Έχω να πω τα περισσότερα που διάβασα στις αναθεωρήσεις των διαφόρων εκτυπωτές, όλοι φαίνεται να έχουν άσχημα σημεία τους, να μαντέψω το τέλος σας πληρώνει τα χρήματά σας και να λαμβάνει την επιλογή σας. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν είναι δυνατή η εκτύπωση σε οποιονδήποτε από μας, εκτυπωτές δικτύου | johndoe | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 31 Μαΐου 2009 21:24 |
| Πώς εκτυπωτές Inkjet εργασίας; | david09 | Digital Imaging & Printers | 2 | 20 Μαρ 2009 13:22 |
| Τι εκτυπωτή θα πρέπει να αγοράσω; (Μόλις συνειδητοποίησα πόσο χάλια όλα-σε-1 είναι εκτυπωτές) | Theresonly1 | Digital Imaging & Printers | 3 | 29 Ιαν 2009 14:41 |
| Εκτυπωτές USB δεν λειτουργεί-Πρόβλημα; | matthewforu | Digital Imaging & Printers | 1 | 26 Ιουν 2008 09:22 |
| Canon Εκτυπωτές | syderapple | Digital Imaging & Printers | 2 | 6 Jan 2008 10:54 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |