manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

Info potrebna za sve u jednom Pisači

Reply

Thread Tools
Old 5. lipnja 2009, 15:02
Novi član grupe

Default Info potrebna za sve u jednom Pisači

Bok

Može bilo tko pomoć ugoditi, ja sam nakon nove sve u jednom pisač s bežične mogućnosti i također moći fax.

Ali prije nego odem dalje mogu samo reći ono što ja znam o pisačima te mogao dobiti na poleđini je poštanska marka.

Sam čitajući recenzije na itreviews.co.uk i trustedreviews.com, bio sam razmišljam o kupnji jednog Epson gramofonska igla Foto PX800FW dok nisam pročitao ali su ljudi koji imaju problema sa piju, a ne alkoholna vrste, mislim tinta navodno je PX800FW pića ako ga i slanja telefaksa je biti tiskan prvi.

Ive 'isto tako bio čitanje o Brother MFC-6490CW i nađe se poklopac otvara se samo do 45 stupnjeva, kada trebate skenirati nešto, ja bih radije onaj koji se otvara na 90 stupnjeva kao nekad sam skenirati stranice iz knjiga koje svibanj teško dokazati na drugi način , moj je predstaviti pisač HP Photosmart 2610 koje je moj sin je postavljen za mene, ali on kaže HPS pisači su dobri, ali njihov softver hopless.

Želim biti spremni potrošiti i do £ 250, tako da ja želim to probati i napraviti pravi izbor.

Hvala za bilo kakvu pomoć off tko može ponuditi savjet o najnovijim pisačima.
Old 5. lipnja 2009, 22:54
Donatorska Grupa

Ja kupio Canon MX 310 posljednja studenom i nisu imali nikakvih problema out of it yet. Bilo je oko $ 75 - $ 100 US mislim.

EDIT: Nema veze Pa lol. Googled sam ga i na Canon vlastitim stranicama korisnika su recenzije sa pro i kontra. Univerzalnih con je visoke potrošnje tinte. Možete vidjeti za sebe: http://www.usa.canon.com/consumer/co...&modelid=15603
Old 6. lipnja 2009, 08:21
Novi član grupe

Hvala za koje dečki, da vidim što ste mislili o potrošnje tinte.
Moram reći još sam čitao o recenzijama različitih pisača, izgleda da oni svi imaju svoje loše bodova, pretpostavljam, na kraju ti se plaća svoj novac i uzima Vašem izboru.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.