kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Digital Imaging & Nyomtatók

Register

Info szükség All In One Nyomtatók

Reply

Téma eszközök
Old Június 5 2009, 15:02
Új tag Csoport

Default Info szükség All In One Nyomtatók

Szia

Tud akárki legyen szíves segíteni, én egy új, minden egy nyomtató vezeték nélküli képességek és képes fax.

De mielőtt elmegyek további tudom csak mondani, amit tudni nyomtatók akkor kap hátoldalán egy levélbélyeg.

Én olvasott felülvizsgálatokkal itreviews.co.uk és trustedreviews.com, arra gondoltam, a vásárlás Epson Stylus Photo PX800FW amíg nem olvassa el a problémák, amelyek az emberek isznak, nem alkoholos egyfajta Mármint festék látszólag a PX800FW italok és ha Faxolás rá kell nyomtatni először.

Én is Olvastam a Brother MFC-6490CW és kiderült, csak a fedél nyit és 45 fok mikor kell olvasni valamit, én inkább az egyik, amely megnyitja a 90 fokban, mint néha letapogatású oldalakat könyvek, amelyek bizonyítják, nehéz másként , a jelen nyomtató a HP Photosmart 2610, amely a fiam hozott létre engem, de ő azt mondja, HPS nyomtatók jók, de a szoftver hopless.

Én kész lenne költeni a 250 £, így akarom próbálni, és a helyes választás.

Thanks for any help le senkit, aki tanácsokat nyújt a legújabb nyomtatókat.
Old Június 5 2009, 22:54
Donor Group

Vettem egy Canon MX 310, tavaly novemberben, és nem volt semmilyen probléma az, hogy még. Ez volt kb $ 75 - $ 100 USA azt hiszem.

EDIT: Nos Gyerünk lol. Én googled, és a Canon saját honlapján, amit a felhasználó felülvizsgálatot kezdeményező és cons. Az egyetemes con festék magas volt a fogyasztás. Láthatod magad: http://www.usa.canon.com/consumer/co...&modelid=15603
Old Június 6 2009, 08:21
Új tag Csoport

Kösz, hogy a fiúk, igen látom, mit értenek a festék fogyasztás.
El kell mondanom, annál Elolvastam a véleménye a különféle nyomtatók, mind úgy, hogy rossz pontot, hisz a végén meg kifizeti a pénzt, és a választás.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Nem lehet nyomtatni bármely hálózati nyomtatók johndoe Hálózatépítés, Modems & VoIP 0 31. május 2009 21:24
Hogyan Tintasugaras nyomtatók munka? david09 Digital Imaging & Nyomtatók 2 20. március 2009 13:22
Milyen nyomtatót kell vásárolni? (Csak hogyan valósítható crap all-in-1 nyomtatók) Theresonly1 Digital Imaging & Nyomtatók 3 29. január 2009 14:41
Nyomtatók nem működik az USB-probléma? matthewforu Digital Imaging & Nyomtatók 1 26. június 2008 09:22
Canon nyomtatók syderapple Digital Imaging & Nyomtatók 2 6. január 2008 10:54
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.