![]() |
|
| |||
| |||
| הי מישהו יכול לעזור בבקשה, אני חדש לאחר כל אחת עם מדפסת אלחוטית יכולת וגם יוכל פקס. אבל לפני שאני הולך כל עוד אני יכול לומר רק מה שאני יודע על מדפסות אתה יכול לקבל על הגב של דמי בול. אני קוראת ביקורות על itreviews.co.uk ו trustedreviews.com, חשבתי על רכישת Epson חרט תמונה PX800FW עד שאני קורא את הבעיות שיש עם אנשים היו שותים, לא אלכוהולי סוג, אני מתכוון ככל הנראה את PX800FW לדית השתיה ואם זה שליחת פקס זה חייב להיות מודפס הראשון. ביצעתי גם לקרוא על Brother MFC-6490CW ומצאתי את המכסה נפתח רק עד 45 מעלות בעת הצורך לסרוק משהו, אני מעדיף אחד אשר נפתח ל 90 מעלות לפעמים אני כמו לסרוק דפים של ספרים שעשויים קשה להוכיח אחרת , המדפסת הנוכחית שלי היא HP Photosmart 2610 שבו בני הקימה בשבילי, אבל הוא אומר HPs מדפסות טובים אבל את התוכנה hopless. אני יהיה מוכן להשקיע עד 250 £, לכן אני רוצה לנסות ולעשות את הבחירה הנכונה. תודה על כל העזרה את מי יכול להציע עצה בכל העדכנית על מדפסות. |
|
| |||
| |||
| קניתי Canon בנובמבר האחרון MX 310 ולא היו בעיות מחוץ לזה עדיין. זה היה בסביבות 75 $ - 100 $ ארה"ב, אני חושב. ערוך: טוב nevermind LOL. אני googled אותו ב Canon האתר האישי של המשתמש ביקורות הם היו עם של פרו ו cons. האוניברסלית con היה גבוה דיו הצריכה. אתה יכול לראות בעצמך: http://www.usa.canon.com/consumer/co...&modelid=15603 |
|
| |||
| |||
| תודה על זה חבר 'ה, כן, אני מבין למה אתה מתכוון על לדית הצריכה. אני חייב להגיד יותר קראתי על סקירות של מדפסות שונות, הכל נראה שהם צריכים את הנקודות רע, מניח בסופו של דבר אתה משלם את הכסף ולוקח את הבחירה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אין אפשרות להדפיס את כל הרשת שלנו למדפסות | johndoe | רישות, מודמים & VoIP | 0 | 31 מאי 2009 21:24 |
| מדפסות דיו כיצד עובד? | david09 | Digital Imaging & מדפסות | 2 | 20 מרץ 2009 13:22 |
| מדפסת מה כדאי לי לקנות? (רק איך לעזאזל כל realised-in-1 הן מדפסות) | Theresonly1 | Digital Imaging & מדפסות | 3 | 29 ינואר 2009 14:41 |
| מדפסות לא עובד-USB הבעיה? | matthewforu | Digital Imaging & מדפסות | 1 | 26 יוני 2008 09:22 |
| מדפסות Canon | syderapple | Digital Imaging & מדפסות | 2 | 6 ינואר 2008 10:54 |
| שרשרת כלים | |
| |