![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Can anyone help please, I'm po naujų visi vienas spausdintuvas su belaidžio ryšio ir taip pat galės faks. Bet prieš tai aš eiti toliau galiu tik pasakyti, ką aš žinau apie spausdintuvai galite gauti dėl pašto ženklo atgal. I 've buvo skaityti atsiliepimus apie itreviews.co.uk ir trustedreviews.com, aš galvojau pirkti Epson Stylus Photo PX800FW kol aš perskaičiau, žmonės, turintys problemų su gėrimais, o ne alkoholio rūšių, aš tai matyt rašalas PX800FW gėrimai ji ir jei siunčia faksu, turi būti išspausdintas pirmasis. Aš taip pat paskaityti apie Brother MFC-6490CW ir sužinojau tik dangtis atidaromas iki 45 laipsnių, kada jums reikia ieškoti kažko, Norėčiau, kuri atveria iki 90 laipsnių, kartais nuskaito puslapių knygos, kurios gali būti sunku kitaip mano pateikti spausdintuvas HP Photosmart 2.610 kurie mano sūnus sukūrė man, bet jis sako HPS spausdintuvai yra geri, tačiau jų programinė įranga yra hopless. Būsiu pasiruošęs išleisti iki £ 250, taigi noriu pabandyti ir padaryti teisingą pasirinkimą. Ačiū už bet ne kiekvienas, kuris gali pasiūlyti bet ne vėliau kaip spausdintuvai patarimus padėti. |
|
| |||
| |||
| Nusipirkau Canon MX 310 praėjusių metų lapkritį ir neturėjo jokių problemų, iš jo dar. Tai buvo apie $ 75 - $ 100 JAV manau. EDIT: Na Nevermind lol. Aš googled ji ir "Canon" savo svetainėje jie vartotoją Apžvalgos PRO "ir trūkumus. Universalus con buvo didelis rašalo vartojimą. Jūs galite pamatyti sau: http://www.usa.canon.com/consumer/co...&modelid=15603 |
|
| |||
| |||
| Ačiū už, kad vaikinai, taip matau, ką tu kalbi apie dažų suvartojimą. Turiu pasakyti, tuo labiau aš perskaičiau apie skirtingų spausdintuvų atsiliepimus, jie visi, atrodo, turi savo minusų, spėjimas, galų gale jums moka pinigus ir priima savo pasirinkimą. |