![]() |
|
| |||
| |||
| Čau Can anyone help, lūdzu, es esmu pēc jaunas visu vienā printeris ar bezvadu iespējas, kā arī jāspēj faksu. Bet, pirms es dodos kādi es varu tikai teikt to, ko es zinu par printeri jums varētu nokļūt uz aizmuguri pastmarka. I 've ir lasījuši pārskatus par itreviews.co.uk un trustedreviews.com, es biju domājis iegādāties Epson Stylus Photo PX800FW kamēr es lasu problēmām cilvēki, kam ar dzērienu, kas nav alkohola veida, es domāju tinte acīmredzot PX800FW dzērieni , un ja tās sūta faksu tas ir iespiests pirmais. Esmu arī lasījis par Brother MFC-6490CW un atklāja, lid tikai atver uz 45 grādiem, ja ir nepieciešams, lai skenētu kaut ko, es gribētu tādu, kas atveras līdz 90 grādiem, kā tas reizēm es scan lapas no grāmatām, kas var izrādīties grūti citādi mana pašreizējā printeris HP Photosmart 2.610 kuras mans dēls ir izveidojusi man, bet viņš saka HPs printeri ir labi, bet viņu programmatūra ir hopless. Es būtu gatavs tērēt līdz £ 250, tāpēc es vēlos, lai mēģinātu izdarīt pareizo izvēli. Thanks for any help gandrīz jebkurš, kas var piedāvāt jebkādu padomu par jaunākajiem printeri. |
|
| |||
| |||
| Iegādājos Canon MX 310 pagājušā gada novembrī, un tiem nebija nekādas problēmas, no tā vēl. Tas bija ap 75 $ - 100 $ ASV, es domāju. EDIT: Nu nevermind lol. Es googled to un uz Canon pašu vietā viņi lietotājs pārskatus, Pro un mīnusi. Universālo con bija liels tintes patēriņu. Jūs varat redzēt sevi: http://www.usa.canon.com/consumer/co...&modelid=15603 |
|
| |||
| |||
| Thanks for ka puiši, jā es saprotu, ko tu domā par tintes patēriņu. Man jāsaka vairāk es lasīt dažādu printeru pārskatīšanu, tie visi šķiet, ka viņu slikti punktiem minēt, beigās tu maksā naudu un ņem savu izvēli. |
![]() |
|
| Bookmarks |