rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Digital Imaging & Printers

Register

Informacje wymagane na All In One Printers

Reply

Narzędzia wątku
Old 5 czerwiec 2009, 15:02
Nowe państwa grupy

Cześć

Czy ktoś może pomóc proszę, ja jestem po nowe w jednym z drukarki bezprzewodowej, a także zdolności móc fax.

Ale zanim pójdę dalszych mogę tylko powiedzieć, co wiem na temat drukarek można uzyskać na powrót na znaczek pocztowy.

Byłem czytanie opinii na itreviews.co.uk i trustedreviews.com, miałem na myśli kupowania Epson Stylus Photo PX800FW aż przeczytać ludzie byli mających problemy z piciem, nie alkoholowych naturze, to znaczy z tuszem najwyraźniej PX800FW napojów i jeśli wysłanie faksu ma być drukowana jako pierwsza.

I've również czytanie o Brother MFC-6490CW i okazało się, pokrywa otwiera się tylko do 45 stopni, kiedy trzeba coś skanowania, wolałbym który otwiera się o 90 stopni, jak czasami skanowanie stron z książek, które mogą okazać się trudne inaczej , mój obecny jest drukarka HP Photosmart 2610, które mój syn ustanowił dla mnie, ale mówi HPS drukarki są dobre, ale ich oprogramowanie jest hopless.

Byłbym gotów wydać do £ 250, więc chcę spróbować i dokonanie właściwego wyboru.

Thanks for any help off kto może dać jakąś radę na najnowszych drukarkach.
Old 5 czerwiec 2009, 22:54
Grupa dawcy

Kupiłem Canon MX 310 w listopadzie ubiegłego roku i nie miały żadnych problemów z niego jeszcze. Było około 75 dolarów - 100 dolarów amerykańskich myślę.

EDIT: No nevermind lol. I googled i firmy Canon na własnej witrynie mieli użytkownika gości z pro i cons. Uniwersalna con było wysokie zużycie atramentu. Możesz zobaczyć na własne oczy: http://www.usa.canon.com/consumer/co...&modelid=15603
Old 6. czerwiec 2009, 08:21
Nowe państwa grupy

Thanks for that guys, tak widzę to, co masz na myśli na temat zużycia atramentu.
Muszę powiedzieć, tym bardziej czytałem o opiniach różnych drukarek, wszystkie one wydają się mieć swoje złe punktów odgadnąć w końcu ci płaci swoje pieniądze i ma swój wybór.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.