![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć Czy ktoś może pomóc proszę, ja jestem po nowe w jednym z drukarki bezprzewodowej, a także zdolności móc fax. Ale zanim pójdę dalszych mogę tylko powiedzieć, co wiem na temat drukarek można uzyskać na powrót na znaczek pocztowy. Byłem czytanie opinii na itreviews.co.uk i trustedreviews.com, miałem na myśli kupowania Epson Stylus Photo PX800FW aż przeczytać ludzie byli mających problemy z piciem, nie alkoholowych naturze, to znaczy z tuszem najwyraźniej PX800FW napojów i jeśli wysłanie faksu ma być drukowana jako pierwsza. I've również czytanie o Brother MFC-6490CW i okazało się, pokrywa otwiera się tylko do 45 stopni, kiedy trzeba coś skanowania, wolałbym który otwiera się o 90 stopni, jak czasami skanowanie stron z książek, które mogą okazać się trudne inaczej , mój obecny jest drukarka HP Photosmart 2610, które mój syn ustanowił dla mnie, ale mówi HPS drukarki są dobre, ale ich oprogramowanie jest hopless. Byłbym gotów wydać do £ 250, więc chcę spróbować i dokonanie właściwego wyboru. Thanks for any help off kto może dać jakąś radę na najnowszych drukarkach. |
|
| |||
| |||
| Kupiłem Canon MX 310 w listopadzie ubiegłego roku i nie miały żadnych problemów z niego jeszcze. Było około 75 dolarów - 100 dolarów amerykańskich myślę. EDIT: No nevermind lol. I googled i firmy Canon na własnej witrynie mieli użytkownika gości z pro i cons. Uniwersalna con było wysokie zużycie atramentu. Możesz zobaczyć na własne oczy: http://www.usa.canon.com/consumer/co...&modelid=15603 |
|
| |||
| |||
| Thanks for that guys, tak widzę to, co masz na myśli na temat zużycia atramentu. Muszę powiedzieć, tym bardziej czytałem o opiniach różnych drukarek, wszystkie one wydają się mieć swoje złe punktów odgadnąć w końcu ci płaci swoje pieniądze i ma swój wybór. |