![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Môže niekto pomôcť, prosím, já jsem od nového, všetko na jednom tlačiareň s bezdrôtovým schopnosti a tiež budú môcť fax. Ale ako odejdu ďalšieho môžem len povedať, čo viem o tlačiarne môžete získať na zadnej strane poštovej známky. I 'už čítanie recenzií na itreviews.co.uk a trustedreviews.com, přemýšlel jsem o kúpe Epson Stylus Photo PX800FW kým som čítal problémy, ľudia sa majú s pitím, a nie alkoholické druhu, myslím atrament patrně PX800FW nápoje a ak odoslanie faxu musí byť vytlačená prvá. Som tiež čítanie o Bratr MFC-6490CW, a zistil, veko sa otvorí iba na 45 stupňov v prípade, keď potrebujete niečo testovať, já bych ten, ktorý sa otvorí na 90 stupňov, ako sa niekedy som skenovať stránky z kníh, ktoré sa môžu ukázať ako ťažké inak , moje súčasnosti je tlačiareň HP Photosmart 2610, ktorá svojho syna zriadila pre mňa, ale on hovorí, MIG tlačiarne sú dobré, ale ich softvér je hopless. Bol by som ochotný stráviť až £ 250, tak som chcel skúsiť a urobiť správne rozhodnutia. Vďaka za pomoc takmer ktokoľvek, kto môže ponúknuť nejakú radu na najnovších tlačiarne. |
|
| |||
| |||
| Kúpil som Canon MX 310 vlani v novembri a nemali žiadne problémy z toho doteraz. Bolo okolo $ 75 - $ 100 US myslím. EDIT: No nevadí lol. I googled a Canon na vlastné stránky, ktoré sa pre používateľské recenze a nevýhody. Univerzálna kon bola vysoká spotreba atramentu. Si môžete pozrieť sami: http://www.usa.canon.com/consumer/co...&modelid=15603 |
|
| |||
| |||
| Vďaka, že pre ľudí, áno, vidím to, čo myslíš o spotrebe atramentu. Musím povedať, čím viac som čítal recenzie na rôznych tlačiarňach, ale zdá sa, že všetky majú svoje zlé bodov, odhad na konci vás platia vaše peniaze a berie Vášho výberu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nemožno tlačiť na niektorú z našich sieťových tlačiarní | johndoe | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 31. mája 2009 21:24 |
| Atramentové tlačiarne, ako funguje? | david09 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 20. marec 2009 13:22 |
| Čo by som mal kúpiť tlačiareň? (Len uvedomili, ako svinstvo "all-in-1 sú tlačiarne) | Theresonly1 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 3 | 29. januára 2009 14:41 |
| Tlačiarne nefunguje-USB Problém? | matthewforu | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 26. júna 2008 09:22 |
| Tlačiarne Canon | syderapple | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 6. januára 2008 10:54 |
| Thread Tools | |
| |