![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Може било ко помоћ угодити, ја сам након нове све у једном штампач са бежичне могућности и такође моћи факс. Али пре него одем даље могу само рећи оно што ја знам о штампача те могао добити на полеђини је поштанска марка. Сам читајући рецензије на итревиеус.цо.ук и трустедревиеус.цом, био сам размишљам о куповини једног ЕПСОН грамофонске игла Фото ПКС800ФУ док нисам прочитао али су људи који имају проблема са пију, а не алкохолна врсте, мислим тинта наводно је ПКС800ФУ пића ако га и слања телефакса је бити штампан први. Иве 'исто тако био читање о Бротхер МФЦ-6490ЦУ и нађе се поклопац отвара се само до 45 степени, када треба скенирати нешто, ја бих радије онај који се отвара на 90 степени као некад сам скенирати странице из књига које мај тешко доказати на други начин , мој је представити штампач ХП Пхотосмарт 2610 које је мој син је постављен за мене, али он каже ХПС Штампачи су добри, али њихов софтвер хоплесс. Желим да буду спремни потрошити и до £ 250, тако да ја желим то пробати и направити прави избор. Хвала за било какву помоћ офф ко може понудити савет о најновијим штампача. |
|
| |||
| |||
| Ја купио Цанон МКС 310 последња новембру и нису имали никаквих проблема оут оф ит ыет. Било је око $ 75 - $ 100 УС мислим. Едит: Нема везе Па лол. Гооглед сам га и на Цанон сопственим страницама корисника су рецензије са про и контра. Универзалних цон је високе потрошње мастила. Можете видети за себе: хттп://ууу.уса.цанон.цом/цонсумер/цо...&моделид=15603 |
|
| |||
| |||
| Хвала за које момци, да видим шта сте мислили о потрошње мастила. Морам рећи још сам читао о рецензија различитих штампача, изгледа да они сви имају своје лоше бодова, претпостављам, на крају ти се плаћа свој новац и узима вашем избору. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Не може се исписати на све наше мреже Штампачи | јохндое | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 31 мај 2009 21:24 |
| Како Инкјет Принтерс Уорк? | давид09 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 20 март 2009 13:22 |
| Шта да принтер купити? (Довољно је схватила како бесмислица алл-ин-1 Штампачи су) | Тхересонлы1 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 3 | 29 јануар 2009 14:41 |
| Штампачи не раде УСБ-проблем? | маттхеуфору | Дигитал Имагинг & Штампачи | 1 | 26. јуна 2008 09:22 |
| Штампачи Цанон | сыдераппле | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 6 јануар 2008 10:54 |
| Тхреад Тоолс | |
| |