![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Чи можна допомогти, будь ласка, я після нового все в одному принтері з бездротовим модемом, а також зможете відправити факсом. Але перш ніж іти далі я можу лише сказати, що я знаю про принтери можна отримати на зворотній стороні поштової марки. Я ходжу з читання відгуків itreviews.co.uk і trustedreviews.com, я думав про покупку Epson Stylus Photo PX800FW, поки я не прочитав проблеми люди там з напоями, а не алкогольної роду, я маю на увазі чорнило мабуть PX800FW напої і якщо відправити факс, вона повинна бути надрукована перша. Я також читав про Brother MFC-6490CW і з'ясували, кришка відкривається тільки до 45 градусів, коли вам потрібно сканувати щось, я б вважав за краще, яка відкривається на 90 градусів, як іноді я переглядаю сторінки з книг, які можуть виникнути труднощі у противному випадку моє справжнє принтер HP Photosmart 2610 яким мій син створив для мене, але він говорить Холдингу принтери гарні, але їх програмного забезпечення Hopless. Я був би готовий витратити до £ 250, так що я хочу, щоб спробувати зробити правильний вибір. Спасибо за будь-яку допомогу від тих, хто може запропонувати будь-які рекомендації з останнім принтерів. |
|
| |||
| |||
| Я купив Canon MX 310 в листопаді минулого року і не мають яких-небудь проблем з неї ще. Було близько $ 75 - $ 100 США, я думаю. EDIT: Ну Nevermind LOL. Я його і пошуковій системі Google на власному сайті компанії Canon вони відгуки користувачів з "за" і "проти". Універсальний Con був високий витрата чорнила. Ви можете бачити самі: http://www.usa.canon.com/consumer/co...&modelid=15603 |
|
| |||
| |||
| Дякуємо вам за це хлопці, та я бачу, що ви хочете сказати про витрата чорнила. Я повинен сказати, що чим більше я читав відгуки на різні принтери, всі вони, схоже, свої мінуси, думаю, в кінці кінців ви платить гроші і приймає ваш вибір. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Неможливо друкувати в будь-якому з наших мережевих принтерів | JohnDoe | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 31 травня 2009 21:24 |
| Яка струменевих принтерів робота? | david09 | Digital Imaging & Принтери | 2 | 20 березня 2009 13:22 |
| Який принтер краще купити? (Просто зрозумів, як лайно все-в-1 принтери) | Theresonly1 | Digital Imaging & Принтери | 3 | 29 січня 2009 14:41 |
| Принтери не працювали-USB проблема? | matthewforu | Digital Imaging & Принтери | 1 | 26 червня 2008 09:22 |
| Принтери Canon | syderapple | Digital Imaging & Принтери | 2 | 6 січня 2008 10:54 |
| Різьба Інструменти | |
| |