менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Інформація потрібно All In One Printers

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 червня 2009, 15:02
Нові члени групи

Default Інформація потрібно All In One Printers

Привіт

Чи можна допомогти, будь ласка, я після нового все в одному принтері з бездротовим модемом, а також зможете відправити факсом.

Але перш ніж іти далі я можу лише сказати, що я знаю про принтери можна отримати на зворотній стороні поштової марки.

Я ходжу з читання відгуків itreviews.co.uk і trustedreviews.com, я думав про покупку Epson Stylus Photo PX800FW, поки я не прочитав проблеми люди там з напоями, а не алкогольної роду, я маю на увазі чорнило мабуть PX800FW напої і якщо відправити факс, вона повинна бути надрукована перша.

Я також читав про Brother MFC-6490CW і з'ясували, кришка відкривається тільки до 45 градусів, коли вам потрібно сканувати щось, я б вважав за краще, яка відкривається на 90 градусів, як іноді я переглядаю сторінки з книг, які можуть виникнути труднощі у противному випадку моє справжнє принтер HP Photosmart 2610 яким мій син створив для мене, але він говорить Холдингу принтери гарні, але їх програмного забезпечення Hopless.

Я був би готовий витратити до £ 250, так що я хочу, щоб спробувати зробити правильний вибір.

Спасибо за будь-яку допомогу від тих, хто може запропонувати будь-які рекомендації з останнім принтерів.
Old 5 червня 2009, 22:54
Донор групи

Я купив Canon MX 310 в листопаді минулого року і не мають яких-небудь проблем з неї ще. Було близько $ 75 - $ 100 США, я думаю.

EDIT: Ну Nevermind LOL. Я його і пошуковій системі Google на власному сайті компанії Canon вони відгуки користувачів з "за" і "проти". Універсальний Con був високий витрата чорнила. Ви можете бачити самі: http://www.usa.canon.com/consumer/co...&modelid=15603
Old 6 червня 2009, 08:21
Нові члени групи

Дякуємо вам за це хлопці, та я бачу, що ви хочете сказати про витрата чорнила.
Я повинен сказати, що чим більше я читав відгуки на різні принтери, всі вони, схоже, свої мінуси, думаю, в кінці кінців ви платить гроші і приймає ваш вибір.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Неможливо друкувати в будь-якому з наших мережевих принтерів JohnDoe Мережа, Модеми & VoIP 0 31 травня 2009 21:24
Яка струменевих принтерів робота? david09 Digital Imaging & Принтери 2 20 березня 2009 13:22
Який принтер краще купити? (Просто зрозумів, як лайно все-в-1 принтери) Theresonly1 Digital Imaging & Принтери 3 29 січня 2009 14:41
Принтери не працювали-USB проблема? matthewforu Digital Imaging & Принтери 1 26 червня 2008 09:22
Принтери Canon syderapple Digital Imaging & Принтери 2 6 січня 2008 10:54
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.