menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Integrovaná webkamera problém

Reply

Thread Nástroje
Old 6. února 2008, 18:08
Člen Skupina

Default Integrovaná webkamera problém

hi, im pomocí hp pavilon dv9500 notebook. moje webcam to nefunguje správně. občas se kamera běží, jako by mělo být, ale po chvíli je další věc, víte, že vám říkají, že nelze zjistit jakoukoli webovou kameru nebo webovou kameru není zapojen palce btw, im pomocí služby MSN Messenger a skpye.

hp má tento software nazývá "HP Webcam" používá i pro kliknutím zjistit, jestli moje webcam pracovní či nikoliv. není-li jeho pracovní obrazovce jen ukázalo hp logo, tat vše

Snažil jsem se získat pomoc od okna pomoci, ale to neudělal moc. v době jeho pracovní fajn a další věc, u NoE je to už nefunguje.

jsem se pokusil kontrole správce zařízení a vše je v pořádku, nebyl problém najít. Mohlo to být řidičem? , ale i právě koupil tento laptop Abt před měsícem.

TQ
Old 9.února 2008, 20:47
Banned Skupina

to může být špatný zkusit zavolat hp

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Old 19. května 2008, 06:49
Nový člen skupiny

Vypadá to, že existují dva programy, snaží se používat fotoaparát ve stejné době u potřeba uzavřít jeden z nich se první pak byste měli být schopni využívat i opravit příteli laptop a měla stejnou věc bude špatně.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Logitech Webcam Problem DonnyTEN Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 23. května 2009 09:16
HP Pavillion 6700 Webcam Problém s OS Vista leosar Digitální zobrazovací & Tiskárny 4 13. dubna 2009 16:15
Webkamera? cheesewheels99 Obecné Hardware Chat 4 3. ledna 2008 18:47
Integrovaný video s AGP spaterson Graphics Cards & Monitory 4 3. října 2007 15:16
Webcam problém seba567 Digitální zobrazovací & Tiskárny 4 1. srpen 2007 13:29
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.