![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| hi, im pomocí hp pavilon dv9500 notebook. moje webcam to nefunguje správně. občas se kamera běží, jako by mělo být, ale po chvíli je další věc, víte, že vám říkají, že nelze zjistit jakoukoli webovou kameru nebo webovou kameru není zapojen palce btw, im pomocí služby MSN Messenger a skpye. hp má tento software nazývá "HP Webcam" používá i pro kliknutím zjistit, jestli moje webcam pracovní či nikoliv. není-li jeho pracovní obrazovce jen ukázalo hp logo, tat vše Snažil jsem se získat pomoc od okna pomoci, ale to neudělal moc. v době jeho pracovní fajn a další věc, u NoE je to už nefunguje. jsem se pokusil kontrole správce zařízení a vše je v pořádku, nebyl problém najít. Mohlo to být řidičem? , ale i právě koupil tento laptop Abt před měsícem. TQ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to může být špatný zkusit zavolat hp
| |||
| |||
| Vypadá to, že existují dva programy, snaží se používat fotoaparát ve stejné době u potřeba uzavřít jeden z nich se první pak byste měli být schopni využívat i opravit příteli laptop a měla stejnou věc bude špatně. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Logitech Webcam Problem | DonnyTEN | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 23. května 2009 09:16 |
| HP Pavillion 6700 Webcam Problém s OS Vista | leosar | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 4 | 13. dubna 2009 16:15 |
| Webkamera? | cheesewheels99 | Obecné Hardware Chat | 4 | 3. ledna 2008 18:47 |
| Integrovaný video s AGP | spaterson | Graphics Cards & Monitory | 4 | 3. října 2007 15:16 |
| Webcam problém | seba567 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 4 | 1. srpen 2007 13:29 |
| Thread Nástroje | |
| |