μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

Ολοκληρωμένη πρόβλημα webcam

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 6 Φεβ 2008, 18:08
Μέλος Ομάδα

Default Ολοκληρωμένη πρόβλημα webcam

hi, im χρησιμοποιώντας το HP Pavilion dv9500 σημειωματάριο. webcam μου δεν λειτουργεί σωστά. κατά καιρούς οι εκκεντροφόροι λειτουργεί όπως θα έπρεπε να είναι, αλλά μετά από λίγο το επόμενο πράγμα που ξέρω, αυτό θα το πω επίκλισης ανίχνευση τυχόν webcam, ή η κάμερα δεν είναι συνδεδεμένο in. BTW, im χρησιμοποιώντας την υπηρεσία MSN Messenger και skpye.

hp έχει αυτό το λογισμικό που ονομάζεται "HP Webcam" i χρησιμοποιείται για να κάνετε κλικ για να ελέγξετε αν μου webcam της εργασίας ή μη. όταν δεν λειτουργεί η οθόνη μόλις έδειξε το λογότυπο hp, tat όλα

Προσπάθησα να λάβετε βοήθεια από τα παράθυρα βοηθούν αλλά δεν κάνουν πολλά. κατά τις εργάσιμες ώρες μια χαρά και το επόμενο πράγμα u NOE δεν εργάζεται πλέον.

Έχω δοκιμάσει τη συσκευή ελέγχου του διαχειριστή και όλα δουλεύουν καλά, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα διαπιστώθηκε. θα μπορούσε να είναι ο οδηγός; αλλά μόλις αγόρασα αυτό το laptop Abt πριν από ένα μήνα.

TQ
Old 9 Φεβρουαρίου 2008, 20:47
Banned Ομάδα

μπορεί να είναι κακό να προσπαθήσουμε να καλέσετε hp

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 19ης Μαΐου 2008, 06:49
Νέο Μέλος Ομάδα

ακούγεται σαν υπάρχουν δύο προγράμματα που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την κάμερα την ίδια στιγμή και πρέπει να κλείσει ένα από τους πρώτους τότε θα πρέπει να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε i καθορίζει ένα φίλο laptop και είχε το ίδιο πράγμα πάει καλά.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.