![]() |
|
| |||
| |||
| hi, im χρησιμοποιώντας το HP Pavilion dv9500 σημειωματάριο. webcam μου δεν λειτουργεί σωστά. κατά καιρούς οι εκκεντροφόροι λειτουργεί όπως θα έπρεπε να είναι, αλλά μετά από λίγο το επόμενο πράγμα που ξέρω, αυτό θα το πω επίκλισης ανίχνευση τυχόν webcam, ή η κάμερα δεν είναι συνδεδεμένο in. BTW, im χρησιμοποιώντας την υπηρεσία MSN Messenger και skpye. hp έχει αυτό το λογισμικό που ονομάζεται "HP Webcam" i χρησιμοποιείται για να κάνετε κλικ για να ελέγξετε αν μου webcam της εργασίας ή μη. όταν δεν λειτουργεί η οθόνη μόλις έδειξε το λογότυπο hp, tat όλα Προσπάθησα να λάβετε βοήθεια από τα παράθυρα βοηθούν αλλά δεν κάνουν πολλά. κατά τις εργάσιμες ώρες μια χαρά και το επόμενο πράγμα u NOE δεν εργάζεται πλέον. Έχω δοκιμάσει τη συσκευή ελέγχου του διαχειριστή και όλα δουλεύουν καλά, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα διαπιστώθηκε. θα μπορούσε να είναι ο οδηγός; αλλά μόλις αγόρασα αυτό το laptop Abt πριν από ένα μήνα. TQ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| μπορεί να είναι κακό να προσπαθήσουμε να καλέσετε hp
| |||
| |||
| ακούγεται σαν υπάρχουν δύο προγράμματα που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την κάμερα την ίδια στιγμή και πρέπει να κλείσει ένα από τους πρώτους τότε θα πρέπει να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε i καθορίζει ένα φίλο laptop και είχε το ίδιο πράγμα πάει καλά. |