manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

Integrirani webcam problem

Reply

Thread Tools
Old 6. veljača 2008, 18:08
Member Group

Default Integrirani webcam problem

Hi, Im koristeći hp paviljon dv9500 notebook. moje webcam ne radi ispravno. at times CAM je pokrenut kao da bi trebalo biti, ali nakon nekog vremena sljedeća stvar koju znam, to će reći da ne mogu otkriti bilo koje web kamere, web kamere ili nije priključen in btw, im koristeći MSN Messenger i skpye.

HP je ovaj softver nazvan "HP Webcam" i kliknite na nju kako bi se to ček ako moj webcam je raditi ili ne. kada ne radi njegova zaslona upravo pokazala hp logo, drago je sve

ja pokušao to get help from Windows pomoći, ali nije to puno. U vrijeme njegove radne sasvim u redu, a slijedeća stvar u noe to ne rade više.

Ive 'pokušao provjere Device Manager i sve radi dobro, nema problema pronađeno. mogao biti vozač? ali sam kupio ovaj laptop Abt mjesec dana prije.

TQ
Old 9. veljače 2008, 20:47
Zabranjen Group

Internet svibanj biti loše pokušati poziv ks

My System: #

Procesor (i):
Intel P4
Matične ploče:
ECS 915pla2
RAM memorija:
1GB
Grafička kartica (e):
ATI Radeon x1050
Sound Card:
diamond Xtreme 7,1
Tvrdi disk (i):
160GB
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
bežični
Monitor (e):
109b6 Philips 19 "CRT
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Old 19 svi 2008, 06:49
Novi član grupe

Zvuči kao da se nalaze dva programa pokušava koristiti kameru u isto vrijeme potrebno da zatvore u jedan od njih prvi dolje onda bi trebao biti u mogućnosti koristiti ga i popraviti prijatelj laptop i imala je istu stvar ide krivo.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Webcam Logitech Problem DonnyTEN Digital Imaging & Pisači 0 23. svibanj 2009 09:16
HP Paviljon 6700 Webcam Problem sa Vista OS leosar Digital Imaging & Pisači 4 13. travanj 2009 16:15
Webcam? cheesewheels99 General Hardware Chat 4 3. siječanj 2008 18:47
Integrirani video s AGP spaterson Graphics Cards & Monitors 4 3. listopad 2007 15:16
Webcam problem seba567 Digital Imaging & Pisači 4 1. kolovoz 2007 13:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.