![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, Im koristeći hp paviljon dv9500 notebook. moje webcam ne radi ispravno. at times CAM je pokrenut kao da bi trebalo biti, ali nakon nekog vremena sljedeća stvar koju znam, to će reći da ne mogu otkriti bilo koje web kamere, web kamere ili nije priključen in btw, im koristeći MSN Messenger i skpye. HP je ovaj softver nazvan "HP Webcam" i kliknite na nju kako bi se to ček ako moj webcam je raditi ili ne. kada ne radi njegova zaslona upravo pokazala hp logo, drago je sve ja pokušao to get help from Windows pomoći, ali nije to puno. U vrijeme njegove radne sasvim u redu, a slijedeća stvar u noe to ne rade više. Ive 'pokušao provjere Device Manager i sve radi dobro, nema problema pronađeno. mogao biti vozač? ali sam kupio ovaj laptop Abt mjesec dana prije. TQ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Internet svibanj biti loše pokušati poziv ks
| |||
| |||
| Zvuči kao da se nalaze dva programa pokušava koristiti kameru u isto vrijeme potrebno da zatvore u jedan od njih prvi dolje onda bi trebao biti u mogućnosti koristiti ga i popraviti prijatelj laptop i imala je istu stvar ide krivo. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Webcam Logitech Problem | DonnyTEN | Digital Imaging & Pisači | 0 | 23. svibanj 2009 09:16 |
| HP Paviljon 6700 Webcam Problem sa Vista OS | leosar | Digital Imaging & Pisači | 4 | 13. travanj 2009 16:15 |
| Webcam? | cheesewheels99 | General Hardware Chat | 4 | 3. siječanj 2008 18:47 |
| Integrirani video s AGP | spaterson | Graphics Cards & Monitors | 4 | 3. listopad 2007 15:16 |
| Webcam problem | seba567 | Digital Imaging & Pisači | 4 | 1. kolovoz 2007 13:29 |
| Thread Tools | |
| |