kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Digital Imaging & Nyomtatók

Register

Integrált webkamera probléma

Reply

Téma eszközök
Old Február 6 2008, 18:08
Csoport tagja

Default Integrált webkamera probléma

hi, im a HP pavilon dv9500 notebook. Saját webkamera nem működik. időnként a kamera működik, mint kellene lennie, de egy idő után a következő dolog, tudod, azt mondják majd, hogy feltárjon minden vidám webkamera, illetve a webkamera nincs csatlakoztatva be btw, im használ az MSN Messenger és skpye.

HP A szoftver neve "HP Webcam" Régebben kattintson rá, hogy ellenőrizze, ha a webkamera munkatapasztalata, vagy sem. amikor nem működik a képernyőn, csak azt mutatta, a HP logó, tat minden

Próbáltam segítséget Windows segíteni, de nem sokat. néha a munka csak finom, és a következő dolog, és noe ez nem működik többé.

Megpróbáltam ellenőrzése Eszközkezelőt és minden jól működik, nem volt probléma található. Lehet, hogy ez a vezető? de én most vettem ezt a laptopot abt egy hónappal ezelőtt.

TQ
Old Február 9, 2008, 20:47
Tiltott Group

Lehet, hogy rossz, próbálja felhívni a HP

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Május 19 2008, 06:49
Új tag Csoport

Úgy hangzik, mint a két programot akarják használni a kamerát egy időben és a szükséges fogd meg az egyik első, akkor veheti igénybe, én meg egy laptop és barátja volt ugyanaz a dolog megy rossz.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Logitech Webcam probléma DonnyTEN Digital Imaging & Nyomtatók 0 23. május 2009 09:16
HP Pavilion 6700 Webcam Probléma a Vista operációs leosar Digital Imaging & Nyomtatók 4 13. április 2009 16:15
Webcam? cheesewheels99 Általános fémáru Chat 4 3. január 2008 18:47
Integrált videót AGP spaterson Grafikus kártyák és monitorok 4 3. október 2007 15:16
Webcam probléma seba567 Digital Imaging & Nyomtatók 4 1. Aug 2007 13:29
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.