![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hi, im a HP pavilon dv9500 notebook. Saját webkamera nem működik. időnként a kamera működik, mint kellene lennie, de egy idő után a következő dolog, tudod, azt mondják majd, hogy feltárjon minden vidám webkamera, illetve a webkamera nincs csatlakoztatva be btw, im használ az MSN Messenger és skpye. HP A szoftver neve "HP Webcam" Régebben kattintson rá, hogy ellenőrizze, ha a webkamera munkatapasztalata, vagy sem. amikor nem működik a képernyőn, csak azt mutatta, a HP logó, tat minden Próbáltam segítséget Windows segíteni, de nem sokat. néha a munka csak finom, és a következő dolog, és noe ez nem működik többé. Megpróbáltam ellenőrzése Eszközkezelőt és minden jól működik, nem volt probléma található. Lehet, hogy ez a vezető? de én most vettem ezt a laptopot abt egy hónappal ezelőtt. TQ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy rossz, próbálja felhívni a HP
| |||
| |||
| Úgy hangzik, mint a két programot akarják használni a kamerát egy időben és a szükséges fogd meg az egyik első, akkor veheti igénybe, én meg egy laptop és barátja volt ugyanaz a dolog megy rossz. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Logitech Webcam probléma | DonnyTEN | Digital Imaging & Nyomtatók | 0 | 23. május 2009 09:16 |
| HP Pavilion 6700 Webcam Probléma a Vista operációs | leosar | Digital Imaging & Nyomtatók | 4 | 13. április 2009 16:15 |
| Webcam? | cheesewheels99 | Általános fémáru Chat | 4 | 3. január 2008 18:47 |
| Integrált videót AGP | spaterson | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 3. október 2007 15:16 |
| Webcam probléma | seba567 | Digital Imaging & Nyomtatók | 4 | 1. Aug 2007 13:29 |
| Téma eszközök | |
| |