![]() |
|
| |||
| |||
| היי, IM באמצעות ביתן Hp dv9500 המחברת. Webcam שלי לא מתפקדת כראוי. לפעמים את פקה פועל כמו שזה אמור להיות, אבל אחרי כמה זמן את הדבר הבא, אתה יודע, זה יהיה צביעות להגיד את זה לאתר כלשהו Webcam, או Webcam אינו פקוק למערכת btw, IM באמצעות MSN Messenger ו skpye. Hp יש תוכנה זה נקרא "HP Webcam" הייתי לוחץ עליו כדי לבדוק אם שלי Webcam של עובדים או לא. כאשר את לא עובדת על המסך רק הראו את הלוגו Hp, עין של כל ניסיתי לקבל עזרה מ-Windows לעזור אבל זה לא עשה הרבה. לפעמים את עובד בסדר גמור ואת הדבר הבא U noe זה לא עובד יותר. ניסיתי לבדוק את מנהל ההתקנים והכל עובד בסדר גמור, לא היתה כל בעיה למצוא. הוא יכול להיות מנהל? אבל אני פשוט קנו זה abt הנייד לפני כחודש. TQ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה עלול להיות רע לנסות להתקשר Hp
| |||
| |||
| זה נשמע כאילו יש שתי תוכניות מנסה להשתמש במצלמה במקביל U צריך לסתום אחד מהם למטה הראשון אז אתה אמור להיות מסוגל להשתמש בה אני חבר לתקן הנייד והיא היתה אותו דבר הולך לא נכון. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Logitech Webcam בעיה | DonnyTEN | Digital Imaging & מדפסות | 0 | 23 מאי 2009 09:16 |
| HP אפדן 6700 Webcam בעיה עם מערכת ההפעלה Vista? | leosar | Digital Imaging & מדפסות | 4 | 13 אפריל 2009 16:15 |
| Webcam? | cheesewheels99 | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 3rd ינואר 2008 18:47 |
| וידאו משולב עם AGP | spaterson | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 3rd אוקטובר 2007 15:16 |
| Webcam בעיה | seba567 | Digital Imaging & מדפסות | 4 | ב -1 לאוגוסט 2007 13:29 |
| שרשרת כלים | |
| |