mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

Integruota kamera problema

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 6, 2008, 18:08
Narys

Default Integruota kamera problema

Hi, im naudojant HP Pavilion dv9500 nešiojamojo kompiuterio. Mano interneto kameros veikia netinkamai. kartais kamera veikia kaip reikia, bet po metu Kitas dalykas, kad jūs žinote, kad jums pasakyti cant aptikti bet kamera, ar kamera yra prijungta in btw, im naudojant "MSN Messenger" ir skpye.

HP ši programinė įranga vadinama "HP WebCam" I used to spustelėkite jį patikrinti, jei mano kamera darbo ar ne. kai jos neveikia ekranas tik parodė, HP logotipas, tat viskas

Aš bandžiau gauti pagalbos iš Windows padėti, bet ji neduos. Kartais savo darbo tik bauda, ir kitą dalyką u noe ji neveikia anymore.

I've tried patikrinti Device Manager ir viskas veikia gerai, nebuvo jokių problemų nerasta. Could it be vairuotojo? bet aš ką tik nusipirkau šį nešiojamas ABT mėnesį.

TK
Old Vasaris 9, 2008, 20:47
Banned Group

gali būti bloga bandyti skambinti HP

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Gegužė 19, 2008, 06:49
Naujas Narys

Atrodo, yra dvi programos bando naudoti kamerą tuo pačiu metu ir reikia uždaryti vieną iš jų nustatytas pirmojo tada jūs turėtumėte turėti galimybę naudoti jį pataisyti draugui nešiojamuoju kompiuteriu ir ji tą patį going wrong.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Logitech kameros problema DonnyTEN Digital Imaging & Printers 0 Gegužė 23, 2009 09:16
HP Pavilion 6.700 kameros Problema su Vista OS leosar Digital Imaging & Printers 4 Balandis 13, 2009 16:15
Kamera? cheesewheels99 General Hardware Chat 4 3 sausis 2008 18:47
Integruota video AGP spaterson Graphics Cards & Monitoriai 4 3 spalis, 2007 15:16
Kamera problema seba567 Digital Imaging & Printers 4 1 rugpjūtis 2007 13:29
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.