![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi, im, korzystając z notebooka HP Pavilion dv9500. moja kamera nie działa prawidłowo. czasami CAM działa jak należy, ale po jakimś czasie następnej rzeczy wiesz, to będzie powiedzieć, że cant wykrycia kamery internetowej lub kamery nie jest podłączony btw, im za pomocą programu MSN Messenger i skpye. KM ma to oprogramowanie o nazwie "HP Kamera" i jest używane do kliknij go, aby sprawdzić, czy kamera internetowa mojej pracy, czy też nie. gdy jej nie działa ekran tylko wykazało KM logo tat wszystko Próbowałem uzyskać pomoc od okna pomocy, ale nie zrobiła wiele. w godzinach jego pracy dobrze, a następne co u NoE to już nie działa. I've tried kontroli menedżera urządzeń i wszystko działa dobrze, nie było problemu znaleźć. może to być sterownik? ale i tak kupili ten laptop abt miesiąca temu. TQ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to może być złe próby połączenia KM
| |||
| |||
| Wygląda na to, iż istnieją dwa programy próbuje użyć kamery w tym samym czasie i trzeba zamknąć jedną z nich najpierw w dół a następnie można go używać i ustalić znajomego laptopa i miała takie same thing going wrong. |
![]() |
|
| Zakładki |